$close

Filter

Visa resultat

Jämför MSc-program i Dans

En civilingenjör, eller MSc, är en grad som tillåter studenter att fortsätta sin utbildning på ett visst område efter en kandidatexamen. Vanligtvis kommer den här typen av program att variera från ett till två år beroende på universitetet och läroplanen. Vad är en MSc i dans? En MSc i dans är en examen som fokuserar på de fysiska aspekterna av dans och rörelse. Eleverna kan förv… Läs mer

En civilingenjör, eller MSc, är en grad som tillåter studenter att fortsätta sin utbildning på ett visst område efter en kandidatexamen. Vanligtvis kommer den här typen av program att variera från ett till två år beroende på universitetet och läroplanen.

Vad är en MSc i dans? En MSc i dans är en examen som fokuserar på de fysiska aspekterna av dans och rörelse. Eleverna kan förvänta sig att lära sig olika dansstilar och de rörelser som kvalificerar dem som konst. De kommer också att bli skickliga för att undervisa dessa rörelser och utförandet av olika stilar. De vetenskapliga aspekterna av dans kommer att diskuteras djupt och deltagande kan vara nödvändigt.

De som examinerar med en MSc i dans kommer att vara utrustade med kunskap om vetenskapliga och terapeutiska aspekter av dans och rörelse. Denna typ av fördjupad utbildning gör det möjligt för akademiker att bli skickliga i koreografi och undervisning.

Det finns många olika institutioner som erbjuder denna typ av utbildad utbildning, och priserna för denna typ av examen varierar beroende på programmet. Det bästa sättet att förstå hur mycket ett prospektivt program kommer att kosta dig är att kontakta högskolan eller universitetet direkt.

Kandidater från detta program kommer att ha en uppsjö olika möjligheter för dem efter avslutad behandling. Många kommer att ha den nödvändiga träningen för att bli professionella dansare eller koreografer. Andra kan välja att undervisa dans- eller dansteori professionellt. På grund av det ökande intresset för dans och rörelse kan de som uppnår en MSc i Dance förvänta sig att vara i hög efterfrågan när graderna är färdiga.

Om du funderar på att främja din utbildning genom att fördjupa en magisterexamen i dans, överväga ett online-program. Detta kan tillåta dem som bor både nationellt och internationellt för att få tillgång till sin önskade examen. För att komma igång med en kurs, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Sarah Lawrence College
Bronxville, Amerikas förenta stater

Dans- / rörelseterapiprogrammet vid Sarah Lawrence College bygger på den empiriskt stödda förutsättningen att kropp och själ är sammankopplade och interagerar i hälsa och sjuk ... +

Dans- / rörelseterapiprogrammet vid Sarah Lawrence College bygger på den empiriskt stödda förutsättningen att kropp och själ är sammankopplade och interagerar i hälsa och sjukdom. Kroppsrörelse ger både ett sätt att bedöma och ett sätt att ingripa för dans / rörelse terapeuter, som arbetar med individer eller med grupper, vid behandling av utvecklings-, medicinska, sociala, fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar. Lär dig att använda dans / rörelseterapi, en psykoterapeutisk användning av rörelse, för att främja individens emotionella, kognitiva, fysiska och sociala integration. -
MSc
Engelska
Campusstudier