Masterprogram i naturvetenskap i Designstudier i Italien på deltid

Jämför MSc-program i Designstudier i Italien på deltid 2018/2019

Designstudier

Master of Science (MSc): Dessa program är forskarutbildning för personer som nyligen har avslutat sin grundutbildning och vill förbättra sina kunskaper på ett djupgående och mer vetenskaplig nivå.

Generellt sett kombinerar design flera färdigheter för att skapa unika produkter och lösningar för både offentliga och privata organisationer. Designers sammanför kreativitet, innovativt tänkande, analytisk talang och problemlösning för att planera och bygga objekt, begrepp eller processer i många olika situationer.  

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Kontakta universitet Bästa masterprogrammen i naturvetenskap i Designstudier i Italien på deltid 2018/2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för MSc Designstudier Italien.  Testa vår kategori Magisterexamen Designstudier istället.

Sök efter liknande program här