close

Filter

Visa resultat

Jämför MSc-program i Distributionsledning i Tyskland på distans 2020/2021

En masterexamen i naturvetenskap, eller en MSc, är en akademisk examen som tilldelas dem som slutför cirka fyra års intensiva studier inom ett visst ämnesområde. På många MSc-kurser ingår en blandning av föreläsningar och forskning.Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt… Läs mer

En masterexamen i naturvetenskap, eller en MSc, är en akademisk examen som tilldelas dem som slutför cirka fyra års intensiva studier inom ett visst ämnesområde. På många MSc-kurser ingår en blandning av föreläsningar och forskning.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Kontakta universitet Bästa masterprogrammen i naturvetenskap i Distributionsledning i Tyskland på distans 2020/2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm
Hamm , Tyskland

De logistik och supply chain management är viktiga framgångsfaktorer i ett företag.

De logistik och supply chain management är viktiga framgångsfaktorer i ett företag. -
MSc
Heltid
Deltid
4 - 6 terminer
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här