close

Filter

Visa resultat

Jämför 4 MSc-program i Djurhållning

En magisterexamen är ett vanligt forskarutbildningsprogram. Personer fyller vanligtvis de kurser som krävs på två till fyra år. Vad är en MSc i djurhållning? Dessa program fokuserar ofta på djurreproduktion och hälsa. Kurser kan koncentrera sig på en rad ämnen inom flera discipliner, såsom biokemi, biologi, fysiologi och företagsledning. Ämnesområdet kan omfatta jordbruksingenjör… Läs mer

En magisterexamen är ett vanligt forskarutbildningsprogram. Personer fyller vanligtvis de kurser som krävs på två till fyra år.

Vad är en MSc i djurhållning? Dessa program fokuserar ofta på djurreproduktion och hälsa. Kurser kan koncentrera sig på en rad ämnen inom flera discipliner, såsom biokemi, biologi, fysiologi och företagsledning. Ämnesområdet kan omfatta jordbruksingenjör och djurvetenskaper. Hållbar boskapsproduktion, molekylär genomik och djuruppfödning kan också undersökas som specialiteter. Studenter kan välja att ta valbara kurser som belyser särskilda specialiteter inom djurhållningsområdet. Erforderliga kurser kan kulminera i praktik och laborationer.

Studerande i ett djurhållningsprogram utvecklar angelägna observationsfärdigheter, vilket kan förbättra kunskapen på fältet. Kritiskt tänkande och forskning är färdigheter som är användbara i yrkesföretag och i vardagen.

Djurhållning praktiseras i nästan alla delar av världen och skapar internationell efterfrågan. Programkostnaderna kan variera beroende på institution och plats. Personer bör kontakta skolan efter eget val för den senaste klassens lista och avgifter.

En magisterexamen i djurhållning kan leda till karriärmöjligheter inom olika områden inom disciplinen. Graden är önskvärd för vårdpersonal vid veterinärsjukhus och djurreservat. Forskningsfaciliteter kräver forskare och forskare. Stora gårdar och företag som är beroende av produktiviteten hos djur behöver specialister inom djurhållning för positioner som sträcker sig från jordbruksförvaltare till uppfödare. Organisationer som djurparker och akvarier använder personal med dessa specialkunskaper för att utbilda allmänheten och hjälpa djuren att anpassa sig till att vara på display.

En MSc i djurhållning kan hjälpa till att driva karriärer till nästa nivå. Högskolor och universitet gör det möjligt för studenter att nå sina akademiska mål över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University Of Debrecen
Debrecen , Ungern

MSc i djurhållningsteknik är utformad för att utveckla din grundkunskap och förbättra den genom applikation och forskning.

MSc i djurhållningsteknik är utformad för att utveckla din grundkunskap och förbättra den genom applikation och forskning. -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
Campusstudier
 
The Hebrew University of Jerusalem
Jerusalem , Israel

Programmets mål är att: tillhandahålla kurser i genetik och avel till alla grundstudenter vid fakulteten för jordbruk och avancerade kurser till masterstudenter.

Programmets mål är att: tillhandahålla kurser i genetik och avel till alla grundstudenter vid fakulteten för jordbruk och avancerade kurser till masterstudenter. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 
Royal Veterinary College
london , Storbritannien

Vi förstår de svårigheter som många människor står inför med heltidsstudier och har gått ihop med University of London International Programs

Vi förstår de svårigheter som många människor står inför med heltidsstudier och har gått ihop med University of London International Programs -
MSc
Deltid
Engelska
Internet
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium
Norwegian University of Life Sciences NMBU
Som , Norge

Programmet stöder europeiska högkvalitativa masters kurser och förbättrar den globala bilden av europeisk högre utbildning.

Programmet stöder europeiska högkvalitativa masters kurser och förbättrar den globala bilden av europeisk högre utbildning. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här