close

Filter

Visa resultat

Se MSc-program i Ekologi i Österrike 2021

Msc står för Master of Science. Det är en forskarutbildning pedagogisk master 's examen ges av universitet i ett stort antal länder. Graden är typiskt studeras i vetenskaperna och ibland inom samhällsvetenskaperna. Personer som är intresserade av effekterna av klimatförändringarna och miljöskydd kan vara intresserade av att studera ekologi vid en högskola eller universitet. Ekologi… Läs mer

Msc står för Master of Science. Det är en forskarutbildning pedagogisk master 's examen ges av universitet i ett stort antal länder. Graden är typiskt studeras i vetenskaperna och ibland inom samhällsvetenskaperna.

Personer som är intresserade av effekterna av klimatförändringarna och miljöskydd kan vara intresserade av att studera ekologi vid en högskola eller universitet. Ekologi program koncentrera sin undervisning om biologisk mångfald, miljölagstiftning, skogsbruk och föroreningar i syfte att hjälpa eleverna tänka på miljöfrågor på global nivå.

Om du funderar på att främja din utbildning på en institution, där akademisk kompetens följs sedan Österrike erbjuder den bästa destinationen. Dessa institutioner är forskningsbaserade därmed ge alla elever att få idéer om hur man kan lösa verkliga problem.

De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i Ekologi i Österrike 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
WU - Vienna University of Economics and Business
wien, Österrike

Masterprogrammet ”Socio-Ecological Economics and Policy” är ett fyra-terminsprogram och kräver 120 högskolepoäng för att få en examen.

Masterprogrammet ”Socio-Ecological Economics and Policy” är ett fyra-terminsprogram och kräver 120 högskolepoäng för att få en examen. -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 
Universität Wien
wien, Österrike

Masterprogrammet Ekologi och ekosystem (MEC) tar upp grundläggande problem i ekologi på ett holistiskt sätt.

Masterprogrammet Ekologi och ekosystem (MEC) tar upp grundläggande problem i ekologi på ett holistiskt sätt. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
12 Jul 2021
05 Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält