close

Filter

Visa resultat

Se alla MSc-program i Ekologi i wien i Österrike 2021

Master of Science (MSc): Dessa program är forskarutbildning för personer som nyligen har avslutat sin grundutbildning och vill förbättra sina kunskaper på ett djupgående och mer vetenskaplig nivå.Studenter som önskar förvärva avancerad och integrerad utbildning i vetenskapen om ekologi med fokus på det vetenskapliga studiet av relationerna mellan organismerna och miljön bör ta på pro… Läs mer

Master of Science (MSc): Dessa program är forskarutbildning för personer som nyligen har avslutat sin grundutbildning och vill förbättra sina kunskaper på ett djupgående och mer vetenskaplig nivå.

Studenter som önskar förvärva avancerad och integrerad utbildning i vetenskapen om ekologi med fokus på det vetenskapliga studiet av relationerna mellan organismerna och miljön bör ta på program ekologi examen. många universitet erbjuder bästa ekologi program som rankas högt bland de bästa ekologi och andra evolutionära program biologi.

Österrike kommer att utsätta studenter till en mängd av landet 's "outstanding " kultur. Österrike är ett utmärkt utlandsstudier val för studenter med intresse för det tyska språket.

Wien är huvudstad i Österrike och har många faciliteter för att matcha denna status. Utbildning centra är i utmärkt skick går till omfattningen av att ha internationella skolor som American International School Vienna och International University Vienna.

Be om information MSc-program i Ekologi i wien i Österrike 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
WU - Vienna University of Economics and Business
wien, Österrike

Masterprogrammet ”Socio-Ecological Economics and Policy” är ett fyra-terminsprogram och kräver 120 högskolepoäng för att få en examen.

Masterprogrammet ”Socio-Ecological Economics and Policy” är ett fyra-terminsprogram och kräver 120 högskolepoäng för att få en examen. -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 
Universität Wien
wien, Österrike

Masterprogrammet Ekologi och ekosystem (MEC) tar upp grundläggande problem i ekologi på ett holistiskt sätt.

Masterprogrammet Ekologi och ekosystem (MEC) tar upp grundläggande problem i ekologi på ett holistiskt sätt. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
12 Jul 2021
05 Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält