$close

Filter

Visa resultat

Se alla MSc-program i Elektroteknik i Swansea i Storbritannien 2022

Msc står för Master of Science. Det är en forskarutbildning pedagogisk master 's examen ges av universitet i ett stort antal länder. Graden är typiskt studeras i vetenskaperna och ibland inom samhällsvetenskaperna.Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av de… Läs mer

Msc står för Master of Science. Det är en forskarutbildning pedagogisk master 's examen ges av universitet i ett stort antal länder. Graden är typiskt studeras i vetenskaperna och ibland inom samhällsvetenskaperna.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Swansea är en kuststad i Wales. Tre lärosäten finns där, även en av dem som tilldelas för Storbritanniens bästa elev erfarenhet. Det är en av viktiga industriella revolutionen centra.

Be om information MSc-program i Elektroteknik i Swansea i Storbritannien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Storbritannien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Swansea University
Swansea, Storbritannien

Vår MSc elektronik- och elektroteknik med industrikurs är endast öppen för internationella studenter.

Vår MSc elektronik- och elektroteknik med industrikurs är endast öppen för internationella studenter. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier