MASTERSTUDIES

Jämför MSc-program i Företagsekonomi i Förenade Arabemiraten på distans 2020/2021

Msc står för Master of Science. Det är en forskarutbildning pedagogisk master 's examen ges av universitet i ett stort antal länder. Graden är typiskt studeras i vetenskaperna och ibland inom samhällsvetenskaperna.

Företagsekonomi är ett studieområde där studenterna lär sig det som krävs för att driva ett företag. Olika ämnen som studeras kan vara reklam, marknadsföring, hantering av likvida medel, kommunikation, administration, affärsplanering och inhyrning och utbildning av anställda.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Förenade Arabemiraten, ibland helt enkelt kallas Emirates eller UAE är ett arabiskt land i sydöstra delen av den arabiska halvön vid Persiska viken och gränsar Oman i öster och Saudiarabien i söder, samt delar sjögränser med Qatar och Iran.

Kontakta universitet Bästa masterprogrammen i naturvetenskap i Företagsekonomi i Förenade Arabemiraten på distans 2020/2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Förenade arabemiraten, Distansutbildning Filter

Master of Science i Management Innovation och förändring

Hamdan Bin Mohammed E-University
MSc
<
Heltid
<
8 terminer
Engelska
Arabiska
Internet

Programmet fokuserar på moderna strategier företagsledning och sätta dem och hålla dem på vägen mot förändring. Programmet ger studenterna specialiserade kunskaper och färdigh ...

Läs mer