MASTERSTUDIES

Se MSc-program i Företagsekonomi på distans i Mount Vernon, Amerikas förenta stater 2020/2021

En Master of Science, eller en magisterexamen i Science är en akademisk examen som levereras av universitet i många länder. En Master of Science är ett populärt val efter att ha avslutat en kandidatexamen.

Studenter som vill arbeta med handel bör överväga att studera företagsekonomi. Företagsekonomiska studier hjälper studenterna att utveckla ledarfärdigheter, att förvalta pengar, marknadsföring och affärsetik.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information MSc-program i Företagsekonomi på distans i Mount Vernon i USA 2020/2021

2 Resultat i Företagsekonomi, Mount Vernon, Distansutbildning Filter

Civilingenjörer inom redovisning och företagsrådgivning

University of Baltimore, Merrick School of Business
MSc
<
Heltid
Engelska
Campusstudier
Internet

Detta är en specialiserad examen program för att både främja framgången för nuvarande redovisningspersonal och utrusta karriär-växlare med den kompetens som krävs för att komm ...

Läs mer

Online MS i redovisning och företagsrådgivning

University of Baltimore, Merrick School of Business
MSc
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Online MS i Accounting och Business Advisory Services är ett idealiskt program för studenter som söker ett högt flexibelt, AACSB-ackrediterat, redovisningsprogram riktat mot a ...

Läs mer