Filter
Vetenskaplig masterexamen
Oman Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se MSc-program i Förvaltning i Oman 2019/2020

Msc står för Master of Science. Det är en forskarutbildning pedagogisk master 's examen ges av universitet i ett stort antal länder. Graden är typiskt studeras i vetenskaperna och ibland inom samhällsvetenskaperna.

Oman, kallas officiellt Sultanatet Oman är en arabisk stat i sydvästra Asien på den sydöstra kusten av den arabiska halvön. Den har ett strategiskt viktigt läge vid mynningen av Persiska viken.

De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i Förvaltning i Oman 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Förvaltning, Oman

Muscat University

Civilingenjör i finans och förvaltning ger en solid grund i ekonomi och förvaltning principer med rigorös träning i relevanta verktyg och tekniker, och hur man tillämpar ... [+]

Programinfo

Civilingenjör i finans och förvaltning ger en solid grund i ekonomi och förvaltning principer med rigorös träning i relevanta verktyg och tekniker, och hur man tillämpar dem på arbetsplatsen. Det här utbildningsprogrammet är ett av en uppsättning av forskarutbildningen designade av Cranfield University och erbjuds på Muscat University. Detta är en dubbel examen program, vilket leder till tilldelning av en Cranfield University examen och en Muscat Universitetsexamen.

Utbildningens mål

Civilingenjör i finans och Management syftar till att:

Förbereda studenterna för en karriär inom finansiella tjänster. Ge studenterna en hög finansiell kompetens. Ge eleverna en rundad bild av verksamheten och dess ledning. ... [-]
Oman muscat
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska