$close

Filter

Visa resultat

Jämför MSc-program i Gymnasieutbildning

Master of Science eller MSc tjänas ofta efter två års fördjupad studie inom ett fält som vanligtvis är relaterat till vetenskap eller teknik. Det är allmänt taget efter att en doktorand redan har avslutat en bachelorgrad. Vad är en MSc i gymnasiet? Studenter söker ofta denna grad när de vill studera ungdomars instruktioner. Läroplanen kan betona vikten av ledarroll i en skolinställn… Läs mer

Master of Science eller MSc tjänas ofta efter två års fördjupad studie inom ett fält som vanligtvis är relaterat till vetenskap eller teknik. Det är allmänt taget efter att en doktorand redan har avslutat en bachelorgrad.

Vad är en MSc i gymnasiet? Studenter söker ofta denna grad när de vill studera ungdomars instruktioner. Läroplanen kan betona vikten av ledarroll i en skolinställning och den kognitiva utvecklingen av ungdomar. Med en blandning av seminarier och föreläsningskurser kan en stress också läggas på en rad olika ämnen. Med tanke på att denna examen är avsedd för studenter som är intresserade av en karriär som gymnasielärare, kan eleverna behöva lära sig att navigera i modern klassrumsteknik. Några av läroplanerna betonar vanligtvis mångfald i klassrummet.

Kandidaterna i denna grad tenderar att vara exceptionella när det gäller tidshantering, interpersonell kommunikation och ledarskap. Dessa färdigheter kan hjälpa studenter att leda ett klassrum i framtiden såväl som deras dagliga liv och en mängd olika karriärer.

När du väljer en skola är pengar viktiga. Kostnaden för en MSc i gymnasiet har inte ett fast pris. Det är starkt beroende av skolan själv. Andra faktorer som kan påverka kostnaden för denna examen inkluderar programmets längd och studieland.

De flesta elever som bestämmer sig för att få en gymnasieutbildning är intresserade av en lärarkarriär. Denna examen kan leda till ett lärarbevis för högskolelärare eller gymnasieskolelärare. Studenter som är skickliga i olika ämnen kan kvalificera sig för att lära sig en rad ämnen. För andra kan de fokusera på ett kompetensområde och betona deras yrkesområde i sin karriär. Studenter kommer ofta att gå in i sin karriär med praktisk träning och en hel del kritisk analys av undervisningsteorin för att förbättra sina potentiella gynnsammare lärarpositioner.

Att tjäna en examen i gymnasiet kan inte bli enklare. Både hemma och utomlands kan du hitta skolor som tillgodoser denna grad. Dessutom kan du söka online kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Amerikas förenta stater

MS-graden i gymnasieutbildning av döva eller hörselstudenter förbereder eleverna att möta det nationella behovet av lärare för döva eller hörselskolelärare. Programmet förbere ... +

MS-graden i gymnasieutbildning av döva eller hörselstudenter förbereder eleverna att möta det nationella behovet av lärare för döva eller hörselskolelärare. Programmet förbereder lärare som effektiva och etiska utövare och även som forskare och ledare i yrket. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier