close

Filter

Visa resultat

Jämför MSc-program i Hantering av mat och dryck i Schweiz på deltid 2020

En Master of Science eller MSC är en forskarexamen vanligtvis inom områdena naturvetenskap och samhällsvetenskap. MSc kan vara kurs-baserade, forskningsbaserad, eller en blandning av de två.Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neu… Läs mer

En Master of Science eller MSC är en forskarexamen vanligtvis inom områdena naturvetenskap och samhällsvetenskap. MSc kan vara kurs-baserade, forskningsbaserad, eller en blandning av de två.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Kontakta universitet Bästa masterprogrammen i naturvetenskap i Hantering av mat och dryck i Schweiz på deltid 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Schweiz

I detta masterprogram behandlar du innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Du känner igen innovation som en holistisk process och utvecklar nya produkter oc ... +

I detta masterprogram behandlar du innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Du känner igen innovation som en holistisk process och utvecklar nya produkter och processer effektivt från råmaterial till leverans. Du överväger kunskapen om teknik, mat, förpackning, försörjningskedja, strategi och design. -
MSc
Heltid
Deltid
3 - 7 terminer
Engelska
Sep 2020
30 Apr. 2020
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här