MASTERSTUDIES

Jämför MSc-program i Hantering av mat och dryck i Schweiz på deltid 2020

En Master of Science eller MSC är en forskarexamen vanligtvis inom områdena naturvetenskap och samhällsvetenskap. MSc kan vara kurs-baserade, forskningsbaserad, eller en blandning av de två.

Schweiz, officiellt Schweiziska edsförbundet, är en federal parlamentarisk republik som består av 26 kantoner, med Bern som placera av de federala myndigheterna. Schweiz 's självständighet och neutralitet har länge varit hedrad av de stora europeiska makterna. Schweiz är ett fredligt, välmående och stabilt modern marknadsekonomi med låg arbetslöshet.

Kontakta universitet Bästa masterprogrammen i naturvetenskap i Hantering av mat och dryck i Schweiz på deltid 2020

1 Resultat i Hantering av mat och dryck, Schweiz Filter

Master of Science (MSc) i livsvetenskaper - Mat- och dryckinnovation

ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
MSc
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;7 terminer
Engelska
Campusstudier

I detta masterprogram behandlar du innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Du känner igen innovation som en holistisk process och utvecklar nya produkter oc ...

Läs mer