MASTERSTUDIES

Se MSc-program i Hotell & Restaurang på deltid i Guildford, Storbritannien 2021

Msc står för Master of Science. Det är en forskarutbildning pedagogisk master 's examen ges av universitet i ett stort antal länder. Graden är typiskt studeras i vetenskaperna och ibland inom samhällsvetenskaperna.

Kurser i värdskap består av en blandning av föreläsningar och praktisk erfarenhet. Detta hjälper dem som ska arbeta med värdskap inom hotell, restaurang och turism att få den ledningskompetens de behöver. Dessa kunskaper kommer att vara till användning när de ska avancera till ledande positioner inom sina företag.  

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Be om information MSc-program i Hotell & Restaurang på deltid i Guildford i Storbritannien 2021

1 Resultat i Hotell & Restaurang, Guildford Filter

MSc International Hospitality Management med digital innovation

University of Surrey
MSc
Okt 2021
<
Heltid
<
Deltid
22 Jul 2021
Engelska
Campusstudier

Att studera vår MSc i internationell gästfrihetshantering med digital innovation kommer att förse dig med kunskap, färdigheter och verktyg för att utvecklas till en profession ...

Läs mer