MSc-program i Informationsteknologi

Jämför 182 MSc-program i Informationsteknologi

Informationsteknologi

En Civilingenjör i IT-examen är civilingenjör i informationsteknologi. IT är ett snabbt växande område i dagens digitalt anslutna värld. Denna certifiering inte bara armar en examen med expertis inom datavetenskap; det ger också akademiker med en konkurrensfördel på arbetsmarknaden.

Personer som är intresserade av att bli experter inom datornätverk kan fråga, "Vad är civilingenjör i IT?" För att tjäna denna examen, måste studenterna bli skickliga i matematik, datavetenskap och kommunikation. Management är också i studier om forskare överväger hantera team av datavetare och ingenjörer. Efter att ha fått detta diplom, är akademiker erkända som experter på informationsteknik, telekommunikation och datorsystem.

När individer håller Civilingenjör i IT grader, arbetsgivare ta notis.Med Master of Science grader, är arbetssökande erkänns som adept inom sitt område, och flytta till framsidan av linjen. Dessa referenser kan hjälpa akademiker få top-tier anställningar och lukrativa löner.

Kostnaden för en civilingenjör i informationsteknologi varierar beroende på universitet och kurser valt. Vissa kurser erbjuds på nätet, medan andra program har det personliga klasser som möter på campus runt om i världen. Dessa faktorer påverkar undervisning och registreringsavgifter, och det är klokt att fråga om prissättning från specifika högskolor.

En examen som innehar en MSc i IT kan arbeta i ett brett spektrum av branscher inklusive vinstdrivande företag, icke-vinstdrivande företag, utbildning och hälsovård. Experter inom datortekniken kan vara anställd av ett stort företag eller driva egna små företag.Positioner som akademiker kan hålla inkludera IT-chef, högskola IT professor, Senior Software Engineer / programmerare / utvecklare, IT-chef, IT-specialist, eller systemadministratör. Eftersom datorer behövs i nästan varje organisation är himlen är gränsen när arbetstillfällen finns i riklig mängd till IT-experter.

IT är en ständigt föränderlig och blomstrande karriär område som behöver högutbildad arbetskraft. Om du är redo att nå framgång i denna viktiga arena, ta nästa steg. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

MSc Strategisk IT-hantering

GISMA Arden
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år October 2018 Tyskland Berlin + 1 fler

Detta program lär dig detaljer om överensstämmelse med servicenivåavtal, kund-leverantörsrelationer och annan IT-verksamhet inom en organisation. Denna MSc är för dem som är intresserade av att komma in i IT-sektorn i en strategisk kapacitet. [+]

MSc Strategisk IT-hantering

Detta program lär dig detaljer om överensstämmelse med servicenivåavtal, kund-leverantörsrelationer och annan IT-verksamhet inom en organisation. Denna MSc är för dem som är intresserade av att komma in i IT-sektorn i en strategisk kapacitet.

Efter att ha studerat för detta MSc Strategic IT Management-program, kommer du att vara väl rustad att ingå en ledande roll i IT-sektorn eller att ta dina strategiska färdigheter till en icke-IT-specialistposition.

Denna MSc levereras och tilldelas av Arden University, som specialiserat sig på distansutbildning; 79% av sina elever rapporterade att de såg förbättringar i sin karriär efter att ha studerat med Arden.... [-]


MSc IT Security Management

GISMA Business School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år October 2018 Tyskland Berlin + 1 fler

Utveckla kompetensen för att skapa, planera och hantera effektiva IT-säkerhetsprocesser för företag med denna kurs, som är utformad, levererad och utdelad av Arden University. [+]

MSc IT Security Management

Utveckla kompetensen för att skapa, planera och hantera effektiva IT-säkerhetsprocesser för företag med denna kurs, som är utformad, levererad och utdelad av Arden University.

Du lär dig hur du följer med den snabba IT-världen och får praktiska färdigheter som gör dig till en ovärderlig tillgång för alla affärer.

Arden är ett specialiserat distansutbildnings universitet som har hjälpt 50 000 studenter runt om i världen att lyckas under de senaste 26 åren. År 2015 fann Ardens Studieundersökning att 79% av eleverna såg sin karriär att förbättra som ett direkt resultat av sina studier vid universitetet.

Programmet lärs på engelska i Tyskland. Flexibla betalningsplaner är tillgängliga, gäller för oktober '18!... [-]


MS Cybersecurity

Webster University
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 24 månader August 2018 Amerikas förenta stater Saint Louis Orlando Irvine + 3 fler

MS i Cybersecurity förbereder individer för krävande positioner inom den offentliga och privata sektorn som övervakar, driver eller skyddar kritiska datorsystem, information, nätverk, infrastrukturer och kommunikationsnät. [+]

MS Cybersecurity

MS i Cybersecurity förbereder individer för krävande positioner inom den offentliga och privata sektorn som övervakar, driver eller skyddar kritiska datorsystem, information, nätverk, infrastrukturer och kommunikationsnät.

Studenter kommer att vara välkända för att tillämpa sin kunskap och kritiska tänkande i samband med inhemska och internationella rättssystem, privat och offentlig politik och etik, eftersom de tillämpar cybersäkerhet för informationsskydd, terrorism, bedrägerier, stöld, intelligens / motintelligens, digital forensics, förebyggande och strategiska kraftoperationsapplikationssituationer.

LärandemålKandidater kommer att kunna förklara viktiga principer och teorier som används inom cybersäkerhetsområdet.Kandidater kommer att kunna tillämpa kunskaper inom cybersäkerhet för att analysera verkliga problem.Kandidater kommer att kunna integrera kunskap inom cybersäkerhet för att föreslå lösningar på verkliga problem.KurskravUndertecknat ansökningsformulärBevis på engelska färdighet:TOEFL: PBT 550 | iBT 80IELTS: 6,5Pearson: 53GrundutbildningUppsats: 300-500 ord uppsats om ett valfritt ämne ELLER Curriculum Vitae (CV)Ett rekommendationsbrevFinansintyg som visar $ Tuition plus $ 16.000Kopia av pass ID-sidaOfficiella Universitet / Högskoleutskrifter (för överföringsstudenter)Vissa program har ytterligare inmatningskrav. Kontakta din rådgivare för mer information. [-]

Master Of Science I Informatikledning 1-årsprogram

Golden Gate University
Campusstudier Heltid 12 månader August 2018 Amerikas förenta stater San Francisco

Starthöst 2018, civilingenjör i informationshantering 1-årsprogram. Studenter som lyckats slutföra detta ettårsprogram kommer att erhålla en magisterexamen och vara berättigade till STEM OPT. Studenten kan kvalificera sig för två stipendier och får hjälp med OPT-jobbsökningen. (GGU garanterar inte ett jobb) Eftersom det här är ett mycket konkurrenskraftigt program måste ansökningar tas emot senast 9 juli 2018. [+]

Master of Science i Informatikledning 1-årsprogram

Magisterexamen i IT-styrning 1-årig examen är ett STEM-program som börjar under hösten 2018-terminalen den 26 augusti 2018 . Studenter som lyckats slutföra detta ettårsprogram kommer att erhålla en magisterexamen och vara berättigade till STEM OPT. Klasser och erforderliga verkstäder möts dagligen måndag till fredag. Ytterligare stöd är tillgängligt för OPT-jobbsökning (GGU garanterar inte ett jobb) och veckovis karriärseminarium.

LÄRANDEMÅL

Kandidater från civilingenjörsprogrammet för informationsteknik kommer att kunna:

Förklara ramen för IT-disciplinen, identifiera både grund- och stödorganisationer.Bidra till diskussioner på ledningsnivå med verksamheten avseende IT: s stöd till strategiska mål och mål.Identifiera och ta itu med frågor som hör samman med den interna driften av IT och erbjuda lösningar.Engagera i planerings- och budgetprocesser för alla IT-komponenter.Använd deras kunskaper om IT-organisationer att bryta ner hinder som finns mellan IT-silor i sin arbetsmiljö.Engagera sin näringsliv i en meningsfull dialog som resulterar i ett starkt partnerskap.Integrera nya och framväxande teknologier i varje av de grundläggande komponenterna i IT.Tillämpa kunskaper som erhållits i programmet till slutförandet av ett större capstone-projekt.UPPLYSNINGSKRAV... [-]

MSc Datavetenskap

Northumbria University London Campus
Campusstudier Heltid September 2018 Storbritannien London

Om du letar efter en praktisk, praktisk masterexamen ser du inte längre ut än vår MSc datavetenskap. [+]

Startdatum: september, januari, maj (2019)

Undervisningsavgifter (2018/19): Storbritannien / EU: £ 7,995 International: £ 14,000

Företagen förlitar sig nu på datorer för att lyckas, och därför på kunniga, skickliga och passionerade individer som kan hantera sådan vital teknik inom sin organisation. Att studera MSc Computer Science-programmet erbjuder ett utmärkt tillfälle att lära sig den mest aktuella datorkunskap som krävs av arbetsgivarna samtidigt som du förbereder dig för ett brett spektrum av ledningsroller.

Denna omvandlingskurs bygger på din befintliga intresse och kunskap om teknik och förbereder dig för de många olika och spännande karriärmöjligheterna inom denna sektor. Civilingenjören har utformats i samråd med partners, inklusive Accenture och Hewlett-Packard, vilket garanterar att du tar examen med den mest aktuella branschrelevanta kunskapen och färdigheterna.... [-]


Master Of Science (informationsteknik)

Universiti Utara Malaysia
Campusstudier Heltid January 2019 Malaysia Kedah Kuala Lumpur

Syftet med detta program är att producera akademiker med de avancerade kunskaper, principer och färdigheter i tid av teoretisk och praktisk grund för att utforma, genomföra och förvalta IT-lösningar och resurser samt erkänna teknikens inverkan på individer, organisationer och samhälle. [+]

Master of Science (informationsteknik)

Syftet med detta program är att producera akademiker med de avancerade kunskaper, principer och färdigheter i tid av teoretisk och praktisk grund för att utforma, genomföra och förvalta IT-lösningar och resurser samt erkänna teknikens inverkan på individer, organisationer och samhälle.

Master of Science (informationsteknik) läroplan

Programmet är en 42-kredit-timmars program, som består av 36-kredit-timmars kurser och 6-kredit-timmars projekt papper. Studenter är skyldiga att ta 6 grundläggande kurser och 2 valfria innan de får skriva sina projekt papper. I vilken de förväntas visa sin förmåga att tillämpa de kunskaper som förvärvats samt att förbättra sitt skrivande och andra mjuka färdigheter.... [-]


MSc I Cyber ​​Security

University of Liverpool Online Programmes
Online Deltid 58 veckor Öppen antagning Storbritannien Storbritannien (UK) Online Liverpool + 1 fler

University of Liverpool Online MSc i Cyber ​​Security är en specialistkompetens inom ett av de viktigaste och mest efterfrågade IT-områdena. Detta program ger dig möjlighet att få en omfattande och kritisk förståelse av teorin och teknikerna för modern cybersäkerhet, och hur man applicerar dessa som svar på verkliga affärsproblem. [+]

Få kunskap, förtroende och legitimationsuppgifter för att skydda organisationer mot hot mot cybersäkerhet med denna helt online MSc i Cyber ​​Security. Bygg din specialistkompetens inom detta efterfrågadeområde när du interagerar med andra medarbetare över en molnbaserad serverplattform, utbyta bästa praxis och utveckla nya svar på kritiska affärsproblem - redo att testa på din arbetsplats. Denna mästare kombinerar avancerad cybersäkerhetsteori med praktisk tillämpning i ett kommersiellt sammanhang.

När organisationer blir alltmer oroade över deras sårbarhet mot cyberattacker, kan du sätta dig i en position att blomstra genom att fördjupa din kunskap om de teorier och strategier som ligger till grund för cybersecurity. Denna mästare är 100% online , vilket ger dig chansen att interagera med likasinnade professionella runt om i världen utan att ge upp ditt jobb. Du kommer att ha möjlighet att dela med dig av insikter, samarbeta om projekt, utbyta erfarenheter och diskutera bästa praxis från olika IT / IS-miljöer globalt genom diskussionsforum, seminarier, fallstudier och kompetensbaserade uppdrag. Du får också chansen att:... [-]


MS Information Technology

McCombs School of Business
Campusstudier Heltid 10 månader July 2018 Amerikas förenta stater Austin

Texas Master of Science i Informationsteknologi och Management svarar för behovet av talang med en 10 månaders STEM-utbildad grad som skapar företagsledare förberedda för störande innovationer på grund av framväxande teknologier, såsom kognitiv databehandling och internet av saker. [+]

Informationsteknik förändrar kontinuerligt erfarenheterna av affärsverksamhet, social och till och med fysiska interaktioner över hela världen. Stora data och saker på Internet är inte längre fångstfraser, men verklighetstrender som påverkar flera tusen dollarstransaktioner. Arbetsmarknaden speglar det pressande behovet av adaptiva färdigheter som krävs för att svara på utvecklingen inom informationstekniken. Arbetslösheten i IT-industrin ligger på historisk låga nivåer, och mer än hälften av de 25 största betalande arbetstillfällena finns inom sektorn för informationsteknologi.

Texas Master of Science i Informationsteknologi och Management svarar för behovet av talang med en 10 månaders STEM-utbildad grad som skapar företagsledare förberedda för störande innovationer på grund av framväxande teknologier, såsom kognitiv databehandling och internet av saker. MSITM-programmet erbjuder:... [-]


Civilingenjörs Information Och Teknik

California Lutheran University
Online Campusstudier Heltid Deltid 36 öppettider Amerikas förenta stater Thousand Oaks + 1 fler

Data, analys och hantering av informationsteknik är viktiga färdigheter i dagens marknad. Vårt MSIT Programmet ger studenterna en solid och framsynt teknisk grund användas för att effektivt planera, designa, implementera och hantera IT-system. [+]

Översikt

Data, analys och hantering av informationsteknik är viktiga färdigheter i dagens marknad. Vårt MSIT Programmet ger studenterna en solid och framsynt teknisk grund användas för att effektivt planera, designa, implementera och hantera IT-system.

Snabbfakta Eleverna kan starta programmet i augusti, november, februari eller maj varje år.

MSIT förbereder eleverna för att vara stark teknisk ledare, redo att leda IT-baserade organisatoriska förändringar. Programmet är utformat för att vara ständigt relevant och praktisk för yrkesverksamma.

Karriär i efterfrågan

En magisterexamen i Information Systems anses av Forbes Magazine att vara "The Best Magisterexamen" med en beräknad sysselsättningstillväxt på 30 procent fram till 2020. Occupational Outlook Handbook ställer olika IT-karriär i fem av de 20 tillväxtpositioner i landet, och i sju av de 10 översta positionerna när det gäller jobbtillväxten i Los Angeles County.... [-]


Magisterexamen I Det För Energi

TUB Campus El Gouna
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Tyskland Berlin Egypten El Gouna + 2 fler

Om du är innehavare av en kandidatexamen eller har motsvarande yrkeskvalifikationer inom ingenjörsvetenskap och du söker ett utmärkt masterprogram är Campus El Gouna av Technische Universität Berlin ett utmärkt val för dig. [+]

Civilingenjör i IT för energi

Magisterexamen i informationsteknologi för energi

Om du är innehavare av en kandidatexamen eller har motsvarande yrkeskvalifikationer inom ingenjörsvetenskap och du söker ett utmärkt masterprogram är Campus El Gouna av Technische Universität Berlin ett utmärkt val för dig.

Informationsteknologi och deras genomförande inom energisektorn är ett utmanande ämne som griper allt mer uppmärksamhet eftersom det är angeläget att genomföra i energibranschen. Informationsteknologierna för energiprogrammet på TU Berlin Campus El Gouna är ett nyligen introducerat masterprogram, unikt i sitt slag i MENA-regionen. ITE-programmet behandlar design, utveckling, optimering och realisering av förnyelsebar energi och fossila bränslebaserade energiomvandlingsanläggningar med stöd av informationsteknologi. Samtidigt omfattar ITE-programmet tillämpningen av informationsteknologi som utvecklats inom energidomen. Huvudsakliga tillämpningsområden är elproduktion, energilagring och energiförbrukning. Eleverna kommer att lära sig att analysera, utforma och genomföra informationsteknik till energisektorns behov. Ökad energieffektivitet samt kostnad och miljöeffektivitet för omvandlingsprocesser som är mest betydelsefulla och komplexa brådskande inom energiområdet. Båda vintervillkoren för det 2-åriga programmet äger rum på Campus i El Gouna. Under sommarperioden hålls föreläsningar på huvudcampus i Berlin. Studenterna är därför utsatta för två mycket olika studiemiljöer och erbjuder en unik tvärvetenskaplig och interkulturell erfarenhet.... [-]


Informationshantering Och Affärsteknik

Loughborough University School of Business and Economics
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år October 2018 Storbritannien Loughborough + 1 fler

Utvecklad med industrin och kommersiellt relevant, syftar detta program till att producera akademiker som har förvärvat en förståelse för de professionella, administrativa och tekniska dimensioner av informationshantering och affärsteknik. [+]

Utvecklas parallellt industrin att vara kommersiellt relevant, är vårt specialistprogram som syftar till att producera akademiker som förstår de professionella, administrativa och tekniska dimensionerna av informationshantering och affärsteknik.

Det finns för närvarande en brist av hybrid chefer inom industrin och detta program har utvecklats speciellt för att ta itu med denna brist.

Som student kan du dra nytta inte bara från våra välkända akademiska föreläsare och state-of-the-art faciliteter, men också från en rad andra möjligheter, inklusive industrin talare från företag som BT, IBM och SAP.

Akademiker i denna kurs är utrustade med de grundläggande färdigheter som krävs för att få en första professionella inlägg i sektorn, samt inlärning och ledaregenskaper som behövs för professionell utveckling utöver det.... [-]


MSc Information Technology Management

Sheffield Hallam University
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Sheffield

MSc Information Technology Management kommer att göra det möjligt för dig att komma vidare i detta ständigt föränderliga och växande område. Våra experthandledare hjälper dig att utforska teknik och dess potentiella tillämpningar, med hjälp av våra banbrytande faciliteter. Kombinationen av praktisk och teoretisk studie kommer att utrusta dig med avancerad kunskap och en solid grund för din framtida karriär. Du kommer att undersöka hur det bidrar till ett företags konkurrensfördelar, så att de kan innovera och växa. Kursen handlar inte om ren datavetenskap eller affärsteori. Varje modul fokuserar på hur inlärningen kan tillämpas i verkliga situationer, vilket ökar din arbetsberedskap. Du kommer att utbilda beväpnade med de färdigheter och kunskaper du behöver för att starta eller vidareutveckla en framgångsrik karriär inom IT-branschen. [+]

MSc Information Technology Management

Denna kurs kommer att göra det möjligt för dig att tillämpa affärsverksamhet och managementkunskap i verkligheten inom IT-frågor och utmaningar för att förbereda dig för en karriär inom IT-branschen.

Kombinera praktisk IT-utbildning med tillämpad affärshanteringsteoriLär dig att utveckla, designa och hantera IT-system och -teknikFörstå och utforska potentiella tillämpningar av ny och framväxande teknikApplicera dina kunskaper och kunskaper i verkliga kommersiella scenarierUtveckla akademiska och professionella färdigheter som kommer att utrusta dig för den globala näringslivetGraduate som en kompetent, kompetent och anställbar IT- och affärschefspecialist... [-]

MS I Informationssäkerhet (MSIS)

Lewis University
Online Campusstudier Heltid Deltid 2 år September 2018 Amerikas förenta stater USA Online Romeoville Albuquerque Oak Brook Tinley Park + 6 fler

Hjälp skydda organisationer genom att skydda sina uppgifter. Informationssäkerhetspersonal är i stor efterfrågan - individer kvalificerade att analysera, planera och genomföra datasäkerhetsstrategier för att skydda organisationer och deras data. [+]

Civilingenjör i informationssäkerhet (MSIS)

Hjälp skydda organisationer genom att skydda sina uppgifter. Informationssäkerhetspersonal är i stor efterfrågan - individer kvalificerade att analysera, planera och genomföra datasäkerhetsstrategier för att skydda organisationer och deras data.

Lewis University MSIS-examensprogram är utformat för att:

Ge dig tekniska färdigheter och tekniker för att säkra en rad olika dataplatformarLär dig att göra ledningsbeslut informerade av säkerhetsrelaterade överväganden, bland annat hur man kvantifierar värdet av IT-tillgångar och risken för att förlora demHjälp dig att förstå datavetenskap som ligger till grund för cyberattacker och ansträngningar för att motverka dem så att du kan reagera på nya attacker när de utvecklasUndersök de sårbarheter som är förknippade med databassystem, webbapplikationer och operativsystem, hur man hittar dem och hur man återställer data som är skadade när sådana system äventyrasFörmedla de juridiska, etiska och sekretessfrågorna i samband med informationssäkerhetFörbered dig att ta den högt ansedda CISSP Certification Exam... [-]

MS I IT Business Analysis Online

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Heltid Deltid Öppen antagning Amerikas förenta stater West Lafayette

Ställ dig iväg med en överlägsen legitimation med en MSc, fokuserad på IT Business Analysis. Denna 100% online MS har en IIBA® [+]

Ställ dig iväg med en överlägsen legitimation med en MSc, fokuserad på IT Business Analysis. Denna 100% online MS har en IIBA®

Affärsanalytiker spelar en viktig roll för att överbrygga företag och IT-funktioner i en organisation. Deras förmåga att förstå affärsdomen och översätta de behov som behövs för tekniska personer i termer som de kan förstå är avgörande för framgången för något projektinitiativ.

Läroplanen förstärker din kunskap inom områdena struktur, politik och verksamhet i en organisation. Lär dig att arbeta som ett samband mellan det organisatoriska ledarskapet och IT-avdelningen för att hjälpa dem att förstå organisationens behov och hur IT kan hjälpa till att uppnå sina mål. Utveckla färdigheter för att identifiera, dokumentera och implementera IT-krav för eventuella företagshinder. Applicera den förvärvade kunskapen som erhållits för att framgångsrikt överföra IIBA®... [-]


MS in Data Analytics

College of Saint Elizabeth
Campusstudier Deltid 12 - 15 månader September 2018 Amerikas förenta stater Morristown

The Master of Science in Data Analytics Program at CSE will prepare graduates with the knowledge and skill set necessary to become analytics and data science professionals. The program will explore the intricacies of data analytics and expose students to various topics related to data collection, manipulation, processing, analysis, and visualization. [+]

Data Analytics is an exciting area that has gained a lot of attention. The U.S. Department of Labor's Bureau of Labor Statistics (BLS) reports that jobs in data analytics are one of the fastest growing in the United States. According to a report by the McKinsey Global Institute, by 2018 the US is expected to have a shortfall of 140,000-190,000 people with data analysis skills. Our new M.S. program is developed to meet the need in NJ and the tri-state area.

The Master of Science in Data Analytics Program at CSE will prepare graduates with the knowledge and skill set necessary to become analytics and data science professionals. The program will explore the intricacies of data analytics and expose students to various topics related to data collection, manipulation, processing, analysis, and visualization. Along with probability theory and statistical analysis methods and computing tools, students will learn how to solve crucial data-driven problems and assist with analytics-driven decision making that are needed in the workforce as the progression of big data jobs continues to grow. Our program emphasizes not only on data analytics theories but also data analytics skills and techniques with both a mathematics and computer science focus.... [-]