$close

Filter

Visa resultat

Se alla MSc-program i Ingenjörsstudier i Borås i Sverige 2022

En masterexamen i naturvetenskap, eller en MSc, är en akademisk examen som tilldelas dem som slutför cirka fyra års intensiva studier inom ett visst ämnesområde. På många MSc-kurser ingår en blandning av föreläsningar och forskning.Ämnet "teknik" använder både matematik, naturvetenskap och kreativitet på ett sätt som resulterar i uppfinningar som förbättrar människors liv i alla… Läs mer

En masterexamen i naturvetenskap, eller en MSc, är en akademisk examen som tilldelas dem som slutför cirka fyra års intensiva studier inom ett visst ämnesområde. På många MSc-kurser ingår en blandning av föreläsningar och forskning.

Ämnet "teknik" använder både matematik, naturvetenskap och kreativitet på ett sätt som resulterar i uppfinningar som förbättrar människors liv i alla samhällsskikt och i alla yrkesområden.

Sverige, officiellt Konungariket Sverige, är ett skandinaviskt land i norra Europa. Sverige gränsar Norge och Finland, och är ansluten till Danmark med en bro-tunnel över Öresund. Sverige är en utvecklad postindustriellt samhälle med en avancerad välfärdsstat. Levnadsstandarden och livslängd rankas bland de högsta i världen.

Borås är en del av Borås kommun i Västra götalands län, Sverige. Staden är uppdelad i 6 sub-distrikt och har över 60k invånare. Det är hem till Högskolan i Borås.

Be om information MSc-program i Ingenjörsstudier i Borås i Sverige 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Sverige
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University of Borås
Borås, Sverige

Programmet är starkt kopplat till forskningsområdena industriell bioteknik, energiåtervinning och polymermaterial.

Programmet är starkt kopplat till forskningsområdena industriell bioteknik, energiåtervinning och polymermaterial. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier