close

Filter

Visa resultat

Se alla MSc-program i Internationell handel i Canterbury i Storbritannien 2021

En Master of Science, eller en magisterexamen i Science är en akademisk examen som levereras av universitet i många länder. En Master of Science är ett populärt val efter att ha avslutat en kandidatexamen. I en allt mer globaliserad värld, kan internationell utbildning gynna alla som vill bygga en utmärkt karriär i en rad olika områden. De som studerar internationell handel kan få den er… Läs mer

En Master of Science, eller en magisterexamen i Science är en akademisk examen som levereras av universitet i många länder. En Master of Science är ett populärt val efter att ha avslutat en kandidatexamen.

I en allt mer globaliserad värld, kan internationell utbildning gynna alla som vill bygga en utmärkt karriär i en rad olika områden. De som studerar internationell handel kan få den erfarenhet och utbildning som krävs för att ta itu med de gemensamma utmaningar av positioner som affärsutveckling associera och efterlevnad analytiker.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Canterbury är en historisk katedral stad, och namnet betyder "Kent människor 's fäste ". Det är hem till fyra universitet och flera högskolor som täcker 25% av den vuxna befolkningen i Canterbury.

Be om information MSc-program i Internationell handel i Canterbury i Storbritannien 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
University of Kent, School of Anthropology & Conservation
Canterbury , Storbritannien

MSc i bevarande och internationell vildmarkshandel ger dig kunskapsbasen för att hantera handelsreglering och förvaltning på såväl nationell som internationell nivå.

MSc i bevarande och internationell vildmarkshandel ger dig kunskapsbasen för att hantera handelsreglering och förvaltning på såväl nationell som internationell nivå. -
MSc
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här