close

Filter

Visa resultat

Se alla MSc-program i Internationell personaladministration i Grenoble i Frankrike 2021/2022

Msc står för Master of Science. Det är en forskarutbildning pedagogisk master 's examen ges av universitet i ett stort antal länder. Graden är typiskt studeras i vetenskaperna och ibland inom samhällsvetenskaperna. Internationell human resource management innebär hantering av anställda i en rad olika länder. Eleverna får lära sig om medling, ersättningar till anställda, tränings… Läs mer

Msc står för Master of Science. Det är en forskarutbildning pedagogisk master 's examen ges av universitet i ett stort antal länder. Graden är typiskt studeras i vetenskaperna och ibland inom samhällsvetenskaperna.

Internationell human resource management innebär hantering av anställda i en rad olika länder. Eleverna får lära sig om medling, ersättningar till anställda, träningsmetoder, register förvaltning och anställningslagar i olika länder.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

Vid foten av de franska alperna resten Grenoble City. Det är huvudstad i departementet Isère. Grenoble har över 140.000 invånare. Universitetet i Grenoble har flera campus och högskolor spridda runt om i staden.

Be om information MSc-program i Internationell personaladministration i Grenoble i Frankrike 2021/2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Frankrike
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
格勒诺贝尔管理学院
Grenoble, Frankrike +1 Mer

Detta program ger studenterna en djup förståelse för global HR management och en inblick i effekterna och utmaningarna av digital transformation på HR idag.

Detta program ger studenterna en djup förståelse för global HR management och en inblick i effekterna och utmaningarna av digital transformation på HR idag. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Sep 2021
Campusstudier