$close

Filter

Visa resultat

Jämför MSc-program i Islamstudier

Studenter som tjänar en MSc-förkortad från Master of Science-do så genom att visa sin avancerade behärskning av en vetenskaplig fråga. Detta graduate-nivå examen utrustar eleverna att fortsätta att doktorsexamen nivå studier eller satsa på en karriär inom området. Vad är en MSc i islamiska studier? En MSc i islamiska studier tillåter eleverna att gräva i en intensiv studie av Kora… Läs mer

Studenter som tjänar en MSc-förkortad från Master of Science-do så genom att visa sin avancerade behärskning av en vetenskaplig fråga. Detta graduate-nivå examen utrustar eleverna att fortsätta att doktorsexamen nivå studier eller satsa på en karriär inom området.

Vad är en MSc i islamiska studier? En MSc i islamiska studier tillåter eleverna att gräva i en intensiv studie av Koranen läror Muhammed och den moderna staten den muslimska tron. Det ger också studenter med historiska och globalt sammanhang. Eftersom Koranen och de flesta av religionens andra viktiga texter är skrivna på arabiska, kan eleverna räkna med att studera språket i stor utsträckning också. Du kan räkna med att ta klasser som historia Koranen, islam i historia och antropologi av Islam. Dessa kurser kommer att vara avancerad och fokusera på teoretiska snarare än inledande perspektiv.

Civilingenjör i islamiska studier kommer att gynna någon student som vill att bättre förstå islam och dess sammanhang i historiska och moderna inställningar. Utexaminerade av programmet kan använda sina kunskaper i en mängd olika inställningar professionellt och personligt.

Kostnaden för programmet kommer att vara knutet till en mängd olika variabler. Du kan få en beräknad kostnad på närvaro, men genom att kontakta antagningsenheten på skolan du vill delta.

Civilingenjör i islamiska studier är bra förberedelse för en mängd olika yrken. Du kommer förmodligen att vara kvalificerade att undervisa high school eller college-nivå klasser på religion, eller så kan du sätta dina kunskaper att använda genom att skriva och forska i ämnet. Förutom skolor, kan du finna arbetstillfällen på ideella organisationer och forskningsinstitut. Alla dessa platser kan ha användning för dina kunskaper om islam och dess kultur, och de kan ha du arbetar i positioner som inkluderar uppsökande verksamhet, undervisning eller skriva.

Du kan tjäna en magisterexamen i islamiska studier från en mängd olika skolor, och några av dem erbjuder flexibla deltid och online studiealternativ. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
University of Edinburgh University of Edinburgh, School of Divinity
edinburgh, Storbritannien

Detta program, inrymt inom School of Divinity, bygger på styrkorna i ett av de mest utmärkta centra för religiösa och teologiska studier i landet. Det erbjuder en djup och bre ... +

Detta program, inrymt inom School of Divinity, bygger på styrkorna i ett av de mest utmärkta centra för religiösa och teologiska studier i landet. Det erbjuder en djup och bred studie av de rika intellektuella traditionerna i islamisk lag, teologi och filosofi i samtal med kristen tanke, etik och politisk teologi. -
MSc
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier