Masterprogram i naturvetenskap i Konstruktion i Libanon

Se MSc-program i Konstruktion i Libanon 2018/2019

Konstruktion

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en internationellt erkänd akademisk examen som visar på skicklighet och kunskap inom ett visst ämne. De flesta masterprogram tar cirka fyra år att slutföra, och därefter börjar en del att arbeta medan andra fortsätter sina studier på ännu högre nivå. 

Libanon-officiellt kallat Libanon. Den återfinns i Östra Medelhavet. Många människor i landet har tillgång till utbildning, som i grunden är uppdelad i grundläggande, primär och sekundär samt eftergymnasial utbildning.

De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i Konstruktion i Libanon 2018/2019

Läs Mer

Master i lantmäteri Engineering

Lebanese International University
Campusstudier Heltid 2 år October 2018 Libanon Beirut

Programmet kommer att utveckla och testa förmågan att definiera och analysera problem, att utveckla lösningar på problemet, för att fatta de nödvändiga besluten, omvandla idéer till användbara resultat och för att klara av de oväntade problem som uppstått i testning och utvärdering. [+]

Master i lantmäteri Engineering

I programmet ingår följande kurser:

Underground & Marine Survey

Målet med kursen är att förklara de metoder och de verktyg som används för att fastställa lantmäteri inne i tunnlarna, off-shore lantmäteri, och sambandet mellan detta arbete och som åstadkommits på jordytan, introduktion till marin undersökning, marina kartor, marina kurs, Ekolod och djupmätningar, som kombinerar ekolod och GPS observation, tillverkning av marina kartor.

Geomatik för anläggningsarbeten

Specifika tillämpningar av de principer och tekniker som införts i tidigare lantmäteri kurser tillämpas på en rad olika tekniska projekt i kursen. Tyngdpunkten kommer dock att ligga på den praktiska tillämpningen av denna kunskap i praktiska projekt. Linear measurements- fält arbetspraktik. Leveling, Vinkel mätning, bygga anger, byggnadsundersökningar, vägar works- kurva beräkning works- vägar anger, avlopp och rörledningar, höjd spänning el. Sjömätning... [-]