close

Filter

Visa resultat

Jämför 64 MSc-program i Kostvetenskap

En civilingenjör i livsmedelsvetenskap är en examen som förbereder människor för att arbeta i olika aspekter av produktion och utveckling livsmedel. Som en Master of Science, tar programmet en djupgående, att tvärvetenskapligt tillvägagångssätt ger eleverna en djupare förståelse för livsmedelssäkerhet och vetenskap. Vad är civilingenjör i livsmedelsvetenskap? Denna grad fokuserar… Läs mer

En civilingenjör i livsmedelsvetenskap är en examen som förbereder människor för att arbeta i olika aspekter av produktion och utveckling livsmedel. Som en Master of Science, tar programmet en djupgående, att tvärvetenskapligt tillvägagångssätt ger eleverna en djupare förståelse för livsmedelssäkerhet och vetenskap.

Vad är civilingenjör i livsmedelsvetenskap? Denna grad fokuserar på hälsa, kvalitet och livsmedelssäkerhet, och livsmedelsproduktion. Examens kandidater lära sig om varje steg i produktionen, från odling eller skörd till matlagning och konsumera. Graden drar från ett brett spektrum av discipliner, inklusive kemi, biologi, nutrition och kemiteknik. Eleverna lär sig om de egenskaper som ger maten dess smak och hälsofördelar, de processer som vanligen används i livsmedelsproduktionen, och olika metoder för att förbättra livsmedelskvalitet och säkerhet.

En avancerad examen i livsmedelsvetenskap kan vara värdefullt på grund av den ökande offentliga fokus på att producera livsmedel på ett hållbart sätt och konsumerar bara hälsosam mat. Kandidater med en Master of Science i denna disciplin är unikt rustade att ta jobb med fokus på hälsosamma eller miljövänlig livsmedelsproduktion.

Kostnaden för att tjäna en Master of Science kan vara betydligt annorlunda från en region och institution till nästa. Blivande studenter bör noga undersöka de olika programmen för att identifiera en med hanterbara kostnader.

Personer som har studerat livsmedelsvetenskap får arbeta i livsmedelsproduktionen, produktutveckling eller kvalitetskontroll. Särskilda arbeten omfattar förbättring tillväxt eller produktionsprocesser, utveckling av nya livsmedel, och förhindra kontaminering eller andra frågor om livsmedelssäkerhet. Livsmedels forskarna kan arbeta för arbetsgivare, från stora företag till statliga myndigheter.

Idag kan Civilingenjör i Food Science tjänas på nätet. Eftersom många institutioner fortfarande inte erbjuder denna grad, kan online-kurser är ett utmärkt alternativ för människor som vill slutföra en utbildning utan att flytta eller ge upp ett aktuellt jobb. Alla som är intresserade av denna grad kan enkelt lära dig mer om läroplaner, prissättning och andra graden programinformation. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningsenheten på skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Turku
Åbo, Finland

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin.

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Aug 2022
19 Jan 2022
Campusstudier
 
EIT Food
Leuven, Belgien

Programmet Master in Food Systems utvecklar topptalenter för livsmedelssektorn genom att utbilda framtidens ledare. Programmet är organiserat av ledande akademiska institution ... +

Programmet Master in Food Systems utvecklar topptalenter för livsmedelssektorn genom att utbilda framtidens ledare. Programmet är organiserat av ledande akademiska institutioner och industripartners från hela vårt partnernätverk och syftar till att förbereda dig för att driva en framtida omvandling av livsmedelssystemet och öka konkurrenskraften hos de företag du valde att arbeta för. -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 
University of Helsinki
helsingfors, Finland

Vad äter de nu? Vad ligger bakom den goda smaken av mat? Råmaterial? Bearbetningsteknik? Hur kan man förbättra hälsa, säkerhet, ekologi och etik inom livsmedels- och livsmedel ... +

Vad äter de nu? Vad ligger bakom den goda smaken av mat? Råmaterial? Bearbetningsteknik? Hur kan man förbättra hälsa, säkerhet, ekologi och etik inom livsmedels- och livsmedelsförädlingen? Om detta är för dig ska du ansöka till Masterprogrammet i livsmedelsvetenskap vid University of Helsinki . -
MSc
Heltid
2 år
Engelska, Finsk, Svenska
Aug 2021
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Champaign, Amerikas förenta stater

University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition är stolta över att kunna erbjuda en online-avhandling Masters of Science examen. Många av studenterna i d ... +

University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition är stolta över att kunna erbjuda en online-avhandling Masters of Science examen. Många av studenterna i detta program är yrkesverksamma. Online leveransalternativ gör programmet tillgängligt för studenter på olika platser, som också kan balansera ett resschema för sin karriär. -
MSc
Heltid
Engelska
Sep 2021
Internet
 
ISARA Lyon
Lyon, Frankrike +1 Mer

Detta program undervisas på FRANSK. Ingenjörsprogrammet är ett diplom på masternivå som erkänts av franska staten, och förbereder studenterna på olika ledande befattningar i p ... +

Detta program undervisas på FRANSK. Ingenjörsprogrammet är ett diplom på masternivå som erkänts av franska staten, och förbereder studenterna på olika ledande befattningar i professionella organisationer, offentliga institutioner, företag och laboratorier inom jordbruks- och livsmedelssektorn. -
MSc
Heltid
2 - 5 år
Franska
Sep 2021
Campusstudier
 
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Amerikas förenta stater

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, ... +

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, märkning och distribution. Programmet kommer att ge eleverna den kunskap som krävs för företag och organisationer som växer, bearbetar, distribuerar eller säljer mat och drycker samtidigt som de följer lagar och andra författningar för produktion, distribution och kommersialisering av livsmedelsprodukter. -
MSc
Deltid
Engelska
Internet
 
EM Normandie Business School
Rouen, Frankrike

Bli en specialist inom sektorn, beväpnad för att möta utvecklingsutmaningarna inom livsmedelsindustrin.

Bli en specialist inom sektorn, beväpnad för att möta utvecklingsutmaningarna inom livsmedelsindustrin. -
MSc
Heltid
15 månader
Franska
Campusstudier
 
Queen's University Belfast
Belfast, Storbritannien

MSc i avancerad livsmedelssäkerhet skräddarsys mot studenter som syftar till, eller arbetar för närvarande inom livsmedelsindustrin och relaterade sektorer, som erbjuder en un ... +

MSc i avancerad livsmedelssäkerhet skräddarsys mot studenter som syftar till, eller arbetar för närvarande inom livsmedelsindustrin och relaterade sektorer, som erbjuder en unik kvalifikation inom livsmedelssäkerhet och säkerhet. -
MSc
Heltid
Engelska
Campusstudier
 
Manchester Metropolitan University Online
UK Online, Storbritannien

Manchester Metropolitan University har banat vägen för närings- och livsmedelsforskning sedan 1880. Denna unika magisterexamen i matvetenskap och innovation kombinerar Manches ... +

Manchester Metropolitan University har banat vägen för närings- och livsmedelsforskning sedan 1880. Denna unika magisterexamen i matvetenskap och innovation kombinerar Manchester Mets rika expertis med ny teknik för att ge dig den specialiserade mat- och näringskunskap du behöver för att lyckas. -
MSc
Deltid
24 månader
Engelska
Internet
 
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, Frankrike

ISA Lille erbjuder en civilingenjörsutbildning som specialiserat sig på matvetenskap, undervisad på engelska eller franska, omfattar ämnen inom hållbar förvaltning av livsmede ... +

ISA Lille erbjuder en civilingenjörsutbildning som specialiserat sig på matvetenskap, undervisad på engelska eller franska, omfattar ämnen inom hållbar förvaltning av livsmedelsproduktion, kvalitet, säkerhet och industriell miljö. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Okt 2021
16 Jun 2021
Campusstudier
 
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Tyskland

Mat skiljer sig i grunden från andra varor: Den består av (delar av) organismer som levde eller fortfarande finns. Förutom den högre komplexiteten i dess sammansättning och va ... +

Mat skiljer sig i grunden från andra varor: Den består av (delar av) organismer som levde eller fortfarande finns. Förutom den högre komplexiteten i dess sammansättning och variationen i dess utgångsmaterial, resulterar detta i en större risk för variation under produktion, transport och lagring. Hur förser vi så många människor som möjligt på de mest hållbara sätten med hälsosam mat av hög kvalitet? Du kommer att hantera denna och liknande frågor i magisterprogrammet "Food Quality and Safety". -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
Nov 2021
Campusstudier
 
Cranfield University
Cranfield, Storbritannien

Livsmedelssäkerhet är en av de viktigaste problemen i vår tid. Produktionen av adekvat och näringsrik mat för alla, med hjälp av tillgängliga resurser på ett förnuftigt och hå ... +

Livsmedelssäkerhet är en av de viktigaste problemen i vår tid. Produktionen av adekvat och näringsrik mat för alla, med hjälp av tillgängliga resurser på ett förnuftigt och hållbart sätt, är en nyckelprioritering över hela världen, särskilt med tanke på de förväntade effekterna av klimatförändringen på livsmedelsproduktionen. -
MSc
Heltid
Deltid
Engelska
Okt 2021
30 Sep 2021
Campusstudier
 
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Förenade arabemiraten

Institutionen för livsmedelsvetenskap föreslår masterprogram i matvetenskap som ger studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerh ... +

Institutionen för livsmedelsvetenskap föreslår masterprogram i matvetenskap som ger studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys, livsmedelsbearbetning och teknik samt innovativa och funktionella livsmedel. Masterprogrammet i matvetenskap är utformat för att förstärka och förbättra studentens kunskap om vetenskapliga principer och processer som används för att producera säkra och högkvalitativa livsmedel. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Engelska
Aug 2021
Campusstudier
 
Manchester Metropolitan University
manchester, Storbritannien

Genom denna kurs kommer du att utforska livsmedelstillverkning från 2000-talet och utveckla din förståelse för hur de biokemiska egenskaperna hos livsmedelskomponenter påverka ... +

Genom denna kurs kommer du att utforska livsmedelstillverkning från 2000-talet och utveckla din förståelse för hur de biokemiska egenskaperna hos livsmedelskomponenter påverkar hur livsmedel smakar och känns och hur de påverkar näring och hälsa. Du kommer att utforska sensorisk utvärdering, livsmedelslagstiftning och hur globala trender inom handel, reglering och politik påverkar livsmedelskedjans hållbarhet och bredare påverkan. Du kommer också att överväga ämnen som modern produktions- och analytisk teknik, funktionell mat och märkningslagstiftning och hur man kan se till att livsmedel är näringsrika och säkra att äta. Tekniska färdigheter är viktiga för livsmedelsindustrin och de är en viktig del av denna kurs. I våra dedikerade laboratorier för livsmedelsteknik och biokemi kommer du att ha praktiska sessioner inom områden för livsmedelsproduktion och utvärdera livsmedlets sensoriska egenskaper, mikrobiologisk kvalitet och kemisk och fysisk analys av livsmedel. -
MSc
Heltid
Deltid
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
Internet
 
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Dijon, Frankrike

MP2 är en 2-årig, kursbaserad, heltid internationell forskarutbildning med inriktning mot mikrobiologi och fysikkemi tillämpad på mat och vinprocesser. Denna mästare syftar ti ... +

MP2 är en 2-årig, kursbaserad, heltid internationell forskarutbildning med inriktning mot mikrobiologi och fysikkemi tillämpad på mat och vinprocesser. Denna mästare syftar till att utbilda framtida forskare och chefer för mat och vinvetenskap och industri. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Sep 2021
31 Maj 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här