$close

Filter

Visa resultat

Se MSc-program i Kostvetenskap i Mexiko 2022

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en akademisk examen som man kan ta när man har slutfört en förutbestämd samling kurser inom ett ämnesområde som kan räknas som "vetenskapligt". Att ta en MSc innebär ofta att man ökar sina karriärmöjligheter och sin inkomstpotential. Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara… Läs mer

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en akademisk examen som man kan ta när man har slutfört en förutbestämd samling kurser inom ett ämnesområde som kan räknas som "vetenskapligt". Att ta en MSc innebär ofta att man ökar sina karriärmöjligheter och sin inkomstpotential.

Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i Kostvetenskap i Mexiko 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Mexiko
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
PhD
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
Autonomous University of the State of Hidalgo
Pachuca, Mexiko

Syftet med magisterexamen i livsmedelsvetenskap är att studera de aspekter som har att göra med användning, karakterisering och bevarande av livsmedelsprodukter och biprodukte ... +

Syftet med magisterexamen i livsmedelsvetenskap är att studera de aspekter som har att göra med användning, karakterisering och bevarande av livsmedelsprodukter och biprodukter från jordbruket, för att svara på sociala krav och möta de utmaningar som förändringarna av modern värld inom livsmedelsområdet. -
MSc
Spanish (Mexican)
Campusstudier
 
Technological University of Mixteca
México, Mexiko

Att utbilda specialister med hög utbildningsnivå och mänsklig kvalitet inom områdena kemi, biokemi, livsmedelsteknik, livsmedelsvetenskap eller relaterade områden, som kan utf ... +

Att utbilda specialister med hög utbildningsnivå och mänsklig kvalitet inom områdena kemi, biokemi, livsmedelsteknik, livsmedelsvetenskap eller relaterade områden, som kan utföra vetenskapliga, tekniska, professionella och undervisningsaktiviteter inom kemi av naturprodukter och livsmedel som bidrar till utveckling av vetenskap och teknik och deltar i utbildningen av akademiska mänskliga resurser på hög nivå. -
MSc
Spanish (Mexican)
Campusstudier