close

Filter

Visa resultat

Jämför MSc-program i Livsmedelsteknik på deltid 2020

Msc står för Master of Science. Det är en forskarutbildning pedagogisk master 's examen ges av universitet i ett stort antal länder. Graden är typiskt studeras i vetenskaperna och ibland inom samhällsvetenskaperna.

Be om information Masterprogram i naturvetenskap i Livsmedelsteknik på deltid 2020

format_list_bulleted Filter
EM Normandie Business School
Rouen, Frankrike

Detta program lärs på franska.

Detta program lärs på franska. -
MSc
Heltid
Franska
Sep 2020
Campusstudier
KU Leuven
Leuven, Belgien

Denna tvååriga europeiska mästare främjar innovation och teknik för att hjälpa dig att utmärka sig med framtida behov och hållbarhet inom vårt FOOD4S ("matkraft") -paradigm: S ... +

Denna tvååriga europeiska mästare främjar innovation och teknik för att hjälpa dig att utmärka sig med framtida behov och hållbarhet inom vårt FOOD4S ("matkraft") -paradigm: Sustainable Food Systems Science and Engineering. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
EIT Food
warszawa, Polen +5 Mer

Flaggskeppsmästaren i Food Systems-programmet är EIT Food unika erbjudande för att utveckla topptalanger för livsmedelssektorn. Programmet bygger på en kombination av grundläg ... +

Flaggskeppsmästaren i Food Systems-programmet är EIT Food unika erbjudande för att utveckla topptalanger för livsmedelssektorn. Programmet bygger på en kombination av grundläggande färdigheter för att bli effektiva innovatörer och entreprenörer inom livsmedelssektorn tillsammans med viktiga tekniska kunskaper som är anpassade till den enskilda karriär Pathway för varje elev. -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Schweiz

I detta masterprogram behandlar du innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Du känner igen innovation som en holistisk process och utvecklar nya produkter oc ... +

I detta masterprogram behandlar du innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Du känner igen innovation som en holistisk process och utvecklar nya produkter och processer effektivt från råmaterial till leverans. Du överväger kunskapen om teknik, mat, förpackning, försörjningskedja, strategi och design. -
MSc
Heltid
Deltid
3 - 7 terminer
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
University of Turku
Åbo, Finland

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin.

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Aug 2021
20 Jan 2021
Campusstudier
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgien

Interuniversitetsprogrammet inom livsmedelsteknik (IUPFOOD) fokuserar på två tekniska dimensioner av främsta och avgörande betydelse för livsmedelsförädling och konservering. ... +

Interuniversitetsprogrammet inom livsmedelsteknik (IUPFOOD) fokuserar på två tekniska dimensioner av främsta och avgörande betydelse för livsmedelsförädling och konservering. Omvandling (bearbetning) av råvaror till produkter som är lämpliga för konsumtion. rollen för efterfödning och mathållningsenhetens verksamhet för att leverera säkra och näringsrika livsmedel till slutkonsumenten. Dessa två bekymmer är direkt översatta till fokuspunkterna i IUPFOOD-programmet. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) är gemensamt organiserat av KU Leuven och Gent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens och UGents kombinerade kompetens inom forskning och utbildning inom matteknik. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
University of Lincoln
Lincoln, Storbritannien

Programmet syftar till att utrusta studenter med avancerad kompetens, kunskap och kompetens för att genomföra tekniska och produktledningsroller i den globalt viktiga livsmede ... +

Programmet syftar till att utrusta studenter med avancerad kompetens, kunskap och kompetens för att genomföra tekniska och produktledningsroller i den globalt viktiga livsmedelssektorn. -
MSc
Heltid
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
Manchester Metropolitan University
manchester, Storbritannien

Hur bedömer du mikrobiella föroreningar i färdiga måltider? Hur kan vi påverka matens smak och konsistens för att göra dem mer önskvärda? Hur kan vi använda ny teknik för att ... +

Hur bedömer du mikrobiella föroreningar i färdiga måltider? Hur kan vi påverka matens smak och konsistens för att göra dem mer önskvärda? Hur kan vi använda ny teknik för att skapa säkra, hållbara livsmedel? Genom denna kurs kommer du att utforska livsmedelsproduktionen från 2000-talet och utveckla din förståelse för hur de biokemiska egenskaperna hos livsmedelskomponenter påverkar hur livsmedel smakar och känner, och hur de påverkar näring och hälsa. -
MSc
Heltid
Deltid
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
Internet
Lund University
Lund, Sverige

Den här gemensamma Erasmus Mundus-mästaren syftar till att skapa en europeisk dimension i det kunskapsintensiva området för livsmedelsforskning och utveckling och är mycket re ... +

Den här gemensamma Erasmus Mundus-mästaren syftar till att skapa en europeisk dimension i det kunskapsintensiva området för livsmedelsforskning och utveckling och är mycket relevant för både EU-länder och tredjelandsstudenter som vill vara anställda inom agrifood och dryckesektorn. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
Politecnico di Milano
Milan, Italien

Matteknik har som målsättning att utveckla en ny livsmedelsindustriskultur och vid utbildningen av studenter på masternivå som kan lösa problem och att förnya värdekedjan i li ... +

Matteknik har som målsättning att utveckla en ny livsmedelsindustriskultur och vid utbildningen av studenter på masternivå som kan lösa problem och att förnya värdekedjan i livsmedels- och dryckesindustrin. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Okt 2020
Campusstudier
University of Algarve
Faro, Portugal

Syftet med MSc-programmet i livsmedelsteknologi är att ge en allmän förståelse för livsmedelsegenskaper och produktion, och kunskap om tekniker som är involverade i produktion ... +

Syftet med MSc-programmet i livsmedelsteknologi är att ge en allmän förståelse för livsmedelsegenskaper och produktion, och kunskap om tekniker som är involverade i produktion av säker och hälsosam mat som kvalificerar mottagaren inte bara att analysera och kontrollera utan också att utforma, innovera och utveckla livsmedelsproduktionssystem och livsmedelsprodukter. -
MSc
Heltid
2 år
Portuguese (Portugal), Engelska
Okt 2020
10 Jul 2020
Campusstudier
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Tyskland

Mat skiljer sig grundläggande från andra varor: Den består av (delar av) organismer som levde eller fortfarande är. Förutom den högre komplexiteten i dess sammansättning och v ... +

Mat skiljer sig grundläggande från andra varor: Den består av (delar av) organismer som levde eller fortfarande är. Förutom den högre komplexiteten i dess sammansättning och variationen i dess utgångsmaterial resulterar detta i en större risk för variationer under produktion, transport och lagring. Hur förser vi så många människor som möjligt på de mest hållbara sätten med hälsosam mat av hög kvalitet? Du kommer att hantera detta och liknande frågor i masterprogrammet "Matkvalitet och säkerhet". -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
01 Okt 2020
Campusstudier
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Det huvudsakliga syftet med MSc i livsmedelsteknik är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forsknings ... +

Det huvudsakliga syftet med MSc i livsmedelsteknik är att förse studenterna med specialiserad avancerad utbildning samtidigt som de uppfyller kraven för en specifik forskningskomponent så att studenter kan behärska de nödvändiga experimentella och tekniska färdigheterna och nödvändiga fältarbetskompetenser som innovation, beslutsfattande , strategiskt tänkande och organisatoriska färdigheter. -
MSc
Heltid
Engelska
Jan 2021
30 Okt 2020
Campusstudier
Curtin University
Perth, Australien

Livsmedelsindustrin är en av de största i världen. Dess tillväxt, särskilt till exportmarknaden, kräver en hög tekniknivå såväl som professionellt utbildade individer för att ... +

Livsmedelsindustrin är en av de största i världen. Dess tillväxt, särskilt till exportmarknaden, kräver en hög tekniknivå såväl som professionellt utbildade individer för att tillämpa den tekniken. Våra forskarutbildningar inom denna disciplin kan erbjuda olika och utmanande karriärer och har utformats för att ge professionell utbildning till de som redan är anställda i livsmedelsindustrin och de inom andra vetenskapsområden. -
MSc
Heltid
2 år
English (Australia)
Jul 2020
Campusstudier
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Storbritannien

Kursen är utformad för att utrusta dig med kunskaper, kunskaper och förmåga att bli en professionell matprocess ingenjör.

Kursen är utformad för att utrusta dig med kunskaper, kunskaper och förmåga att bli en professionell matprocess ingenjör. -
MSc
Heltid
Engelska
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här