Keystone logo

2 Masterexamen (MSc) Program i Livsmedelsvetenskap i Schweiz för 2024

Filter

Filter

  • Masterexamen (MSc)
  • Schweiz
  • Livsmedelsvetenskap
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    Popular study format

    Popular education type

    Masterexamen (MSc) Program i Livsmedelsvetenskap

    Studiet av olika egenskaper hos livsmedel ingår i studier i mat och dryck. Var maten kommer ifrån, hur mat och dryck produceras, och hur dessa objekt transporteras, lagras och konsumeras är alla en del av dessa studier.

    Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

    En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en internationellt erkänd akademisk examen som visar på skicklighet och kunskap inom ett visst ämne. De flesta masterprogram tar cirka fyra år att slutföra, och därefter börjar en del att arbeta medan andra fortsätter sina studier på ännu högre nivå.