MASTERSTUDIES

Jämför MSc-program i Livsmedelsvetenskap i Storbritannien på deltid 2020

En Master of Science eller MSC är en forskarexamen vanligtvis inom områdena naturvetenskap och samhällsvetenskap. MSc kan vara kurs-baserade, forskningsbaserad, eller en blandning av de två.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Kontakta universitet Bästa masterprogrammen i naturvetenskap i Livsmedelsvetenskap i Storbritannien på deltid 2020

4 Resultat i Livsmedelsvetenskap, Storbritannien Filter

Master of Science och MBA i mat och agribusiness Management

Audencia Business School
MBA
MSc
Sep 2020
<
Heltid
<
12 månader
Engelska
Campusstudier

För framtida chefer som är passionerade för mat och jordbruk, erbjuder Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) programmet hög akademisk och praktisk kunskap ...

Läs mer

Msc mat processteknik

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
MSc
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Kursen är utformad för att utrusta dig med kunskaper, kunskaper och förmåga att bli en professionell matprocess ingenjör.

Läs mer

Civilingenjör i livsmedelssystem och förvaltning

Cranfield University
MSc
Okt 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Livsmedelssystem och management MSc är utvecklat med och specifikt för industrin och är en port till en framgångsrik karriär för alla som brinner för att förbättra stora probl ...

Läs mer

MSc / PgD / PgC Matsteknik för industri (Online Distance Learning)

Cardiff Metropolitan University
MSc
<
Deltid
<
5 år
Engelska
Internet

Detta onlineprogram syftar till att utveckla personal inom livsmedelsindustrin, särskilt de som arbetar inom teknisk kvalitetssäkring och NPD, med särskild hänvisning och till ...

Läs mer