MASTERSTUDIES

Jämför MSc-program i Logistikhantering på distans 2021

Masterprogram ger samma titel för examen - Mästaren. Forskarutbildning såsom civilingenjörer förkortas MSc. The Master of Science i Management programmet eller Master of Science i Management utbildning är forskarutbildning i gemensam ledning. Detta innebär att eleverna får en akademisk utbildning med djup reflektion och abstraktion. Masters oftast kan klassificeras som Master of Science (MSc) eller den populära Master of Arts (MA). The Master of Science (MSc) brukar ges för att framgångsrikt uppnå forskarutbildning med en naturvetenskaplig eller teknisk synpunkt konvergens.

Studenter brukar fokusera på att utveckla praktiska logistik kunskaper och färdigheter, ledaregenskaper och en djup förståelse för den globala ekonomin i en logistik program. Kurser inkluderar typiskt en obligatorisk uppsats och deltagande i internationella utbyten.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Be om information Masterprogram i naturvetenskap i Logistikhantering på distans 2021

5 Resultat i Logistikhantering, Distansutbildning Filter

MS I Aviation Management And Logistics

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering
MSc
<
Heltid
<
Deltid
<
3 terminer
Engelska
Internet

Denna examen är perfekt för yrkesverksamma eller de som håller på att examen med en kandidatexamen. Det är ett svar på den betydande ökningen av transport av människor och god ...

Läs mer

Master of Science i Logistik och Supply Chain Management

Embry Riddle Aeronautical University
MSc
Aug 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
01 Jun 2021
Engelska
Internet

MS in Logistics and Supply Chain Management på Embry-Riddle utrustar sina kandidater med de verktyg och kunskaper som är nödvändiga för att effektivt och effektivt hantera en ...

Läs mer

Master of Science i Logistik och Supply Chain Management (University College Dublin)

Kaplan Singapore
MSc
MSc
<
Deltid
<
18 månader
Engelska
Campusstudier
Internet

Master of Science i Logistik och Supply Chain Management programmet är utformat för yrkesverksamma som vill uppnå behärskning i Logistics Management, påskynda sin karriärtillv ...

Läs mer

Magisterexamen i logistik

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm
MSc
<
4 terminer
Internet

Logistik är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för ett företag. Det minskar kostnaderna, gör optimala resultat på kortare tid och förbättrar kundnöjdheten.

Läs mer

Civilingenjör i Logistik och Supply Chain Management

London School Of Business And Research
MSc
Aug 2021
<
Heltid
Engelska
Internet

Detta MSc i logistik och supply chain management - 12 månaders kvalifikation kommer att bredda din specialistkunskap som du tidigare fått på professionell nivå.

Läs mer