Filter
Vetenskaplig masterexamen
Asien Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Jämför MSc-program i Luftfart på distans Asien 2019

En Master of Science, eller en magisterexamen i Science är en akademisk examen som levereras av universitet i många länder. En Master of Science är ett populärt val efter att ha avslutat en kandidatexamen.

Många av de ämnen som ingår i flyg affären med design och tillverkning av flygplan, men det finns också områden som är inriktade på flygtrafiken och miljöpåverkan av flygplan och andra flygplan. Allmänflyget kan också delas upp i medborgar och militär luftfart.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Som den största och folkrikaste världsdel i världen, består Asien av en mängd olika etniska grupper, kulturer, miljöer, ekonomi, historiska band och statliga system.

Kontakta universitet Bästa masterprogrammen i naturvetenskap i Luftfart på distans Asien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Luftfart, Asien, Distansutbildning

Singapore Aviation Academy

Master of Science (MSc) i Air Transport Management (ATM) syftar till att utrusta dig med den kompetens som krävs för att bedriva en framgångsrik karriär inom olika sektor ... [+]

Master of Science i Air Transport Management (samarrangemang med Cranfield University, UK)

Programöversikt

Den Master of Science (MSc) i Air Transport Management (ATM) syftar till att utrusta dig med den kompetens som krävs för att bedriva en framgångsrik karriär inom olika sektorer av lufttransportbranschen, inklusive myndigheter för civil luftfart, flygplatsmyndigheter, leverantörer av flygtrafiktjänster, flygbolag, luftfarts konsulter och rymdföretag.

Den Civilingenjör i ATM är en deltid program som utvecklats speciellt för att möta kraven från upptagna chefer för flexiblare verkställande undervisning i ATM. Den kombinerar obligatoriska centrala lufttransport moduler med ett ökat fokus på ledarskap och personlig utveckling, och bygger på detta med valfria moduler som valts för att passa individuella intressen och ambitioner karriär.... [-]

Singapore Singapore Online
September 2019
Heltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska