Filter
Vetenskaplig masterexamen
Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Jämför MSc-program i Luftfart på distans 2019

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en internationellt erkänd akademisk examen som visar på skicklighet och kunskap inom ett visst ämne. De flesta masterprogram tar cirka fyra år att slutföra, och därefter börjar en del att arbeta medan andra fortsätter sina studier på ännu högre nivå. 

Många av de ämnen som ingår i flyg affären med design och tillverkning av flygplan, men det finns också områden som är inriktade på flygtrafiken och miljöpåverkan av flygplan och andra flygplan. Allmänflyget kan också delas upp i medborgar och militär luftfart.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Be om information Masterprogram i naturvetenskap i Luftfart på distans 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Luftfart, Distansutbildning

Singapore Aviation Academy

Master of Science (MSc) i Air Transport Management (ATM) syftar till att utrusta dig med den kompetens som krävs för att bedriva en framgångsrik karriär inom olika sektor ... [+]

Master of Science i Air Transport Management (samarrangemang med Cranfield University, UK)

Programöversikt

Den Master of Science (MSc) i Air Transport Management (ATM) syftar till att utrusta dig med den kompetens som krävs för att bedriva en framgångsrik karriär inom olika sektorer av lufttransportbranschen, inklusive myndigheter för civil luftfart, flygplatsmyndigheter, leverantörer av flygtrafiktjänster, flygbolag, luftfarts konsulter och rymdföretag.

Den Civilingenjör i ATM är en deltid program som utvecklats speciellt för att möta kraven från upptagna chefer för flexiblare verkställande undervisning i ATM. Den kombinerar obligatoriska centrala lufttransport moduler med ett ökat fokus på ledarskap och personlig utveckling, och bygger på detta med valfria moduler som valts för att passa individuella intressen och ambitioner karriär.... [-]

Singapore Singapore Online
September 2019
Heltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Om du vill avancera inom den utmanande, specialiserade luften, kommer Purdues MS i flyg- och rymdledning att hjälpa dig att utveckla grundläggande ledarskap och ledarskap ... [+]

Om du vill avancera inom den utmanande, specialiserade luften, kommer Purdues MS i flyg- och rymdledning att hjälpa dig att utveckla grundläggande ledarskap och ledarskap.

Undervisad av professorer med framstående pedagogiska bakgrunder och arbetslivserfarenhet inom civil luftfart, militärflyg och statliga roller, kommer våra branschspecifika kurser att förbereda dig för många luftfartsförvaltningsroller.

Ekonomiska prognoser tyder på att en stadig ökning av resande passagerar- och fraktbehov kommer att bränna en dramatisk expansion av flygindustrin och kräva en fullständig omstrukturering av befintlig system för luftfartssystem. Denna branschtillväxt skapar ett brett utbud av ledarskapsmöjligheter inom flygindustrin för personer som har flyg- och rymdhanteringsfärdigheter som operativ analys, utveckling av säkerhetssystem, projektledning, systemintegration, miljöhållbarhet och relaterade tvärvetenskapliga färdigheter.... [-]

Amerikas förenta stater West Lafayette
Öppen antagning
Heltid
Deltid
11 månader
Internet
Läs mer på svenska