Filter
Vetenskaplig masterexamen
Singapore Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Jämför MSc-program i Luftfart i Singapore på distans 2019

Msc står för Master of Science. Det är en forskarutbildning pedagogisk master 's examen ges av universitet i ett stort antal länder. Graden är typiskt studeras i vetenskaperna och ibland inom samhällsvetenskaperna.

Aviation studerar många aspekter av flygningen, inklusive design, produktion och användning av flygplan. Många kurser flyg hantera tyngre än luft flygplan, men det finns också studier av lättare än luft flygplan, såsom luftskepp.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Singapore, officiellt Republiken Singapore, är ett sydostasiatiska ö stadsstaten utanför den södra spetsen av Malackahalvön, 137 kilometer norr om ekvatorn. Ett antal utländska universitet, handelshögskolor och specialiserade institut har också skapa sina asiatiska campus i Singapore. Singapore är en av de säkraste storstäderna i världen med nästan någon åtgärd.

Kontakta universitet Bästa masterprogrammen i naturvetenskap i Luftfart i Singapore på distans 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Luftfart, Singapore, Distansutbildning

Singapore Aviation Academy

Master of Science (MSc) i Air Transport Management (ATM) syftar till att utrusta dig med den kompetens som krävs för att bedriva en framgångsrik karriär inom olika sektor ... [+]

Master of Science i Air Transport Management (samarrangemang med Cranfield University, UK)

Programöversikt

Den Master of Science (MSc) i Air Transport Management (ATM) syftar till att utrusta dig med den kompetens som krävs för att bedriva en framgångsrik karriär inom olika sektorer av lufttransportbranschen, inklusive myndigheter för civil luftfart, flygplatsmyndigheter, leverantörer av flygtrafiktjänster, flygbolag, luftfarts konsulter och rymdföretag.

Den Civilingenjör i ATM är en deltid program som utvecklats speciellt för att möta kraven från upptagna chefer för flexiblare verkställande undervisning i ATM. Den kombinerar obligatoriska centrala lufttransport moduler med ett ökat fokus på ledarskap och personlig utveckling, och bygger på detta med valfria moduler som valts för att passa individuella intressen och ambitioner karriär.... [-]

Singapore Singapore Online
September 2019
Heltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska