close

Filter

Visa resultat

Jämför MSc-program i Matlagningskonst

Studenter som vill fortsätta sin utbildning efter avslutad sin undergrad kan vilja utforska en Master i Science grad. Detta forskarutbildning ökar kompetensen och kunskapen i deras studieområde, vilket hjälper till att förbättra sina karriärmöjligheter. En potentiell student kan fråga, vad är en MSc i kulinariska konster? Detta är den perfekta graden för studenter som är intresserad… Läs mer

Studenter som vill fortsätta sin utbildning efter avslutad sin undergrad kan vilja utforska en Master i Science grad. Detta forskarutbildning ökar kompetensen och kunskapen i deras studieområde, vilket hjälper till att förbättra sina karriärmöjligheter.

En potentiell student kan fråga, vad är en MSc i kulinariska konster? Detta är den perfekta graden för studenter som är intresserade av att bli kock, eller vill arbeta i en annan kapacitet med mat. Medan vissa program erbjuder en bred läroplan, fokuserar andra på särskilda matlagningar och matlagningsstilar. Kurser involverar teoretisk studie, hand på praktiska workshops och verklig övning i specifika hotell och restauranger. Exempel på klasser inkluderar matdesign, grundläggande kemi, näring, vinparing och provsmakningsteknik.

Att lära sig att förbereda sunda, hemlagade måltider är en av fördelarna med att tjäna en mästare i kulinariska konster, oavsett om du är på jobbet eller hemma. Dessutom förbereder graden studenterna att marknadsföra sig så att de kan visa upp sina färdigheter i en konkurrensutsatt miljö. Jobbmöjligheter finns också i många olika internationella verksamheter.

Studenter som gillar att resa kommer att uppskatta denna grad, eftersom det finns kulinariska skolor över hela världen. Eftersom varje program varierar kommer kostnaderna för undervisning och styrelse att skilja sig från en institution till en annan. Kontakta skolan direkt för att få reda på hur mycket det kostar för att tjäna din examen.

Även om det kanske inte är svårt att hitta ett allmänt restaurangjobb, är det konkurrenskraftigt att hitta en position högre upp på polen. En MSc i Culinary Arts förbereder kandidater för högkvalitativ karriär inom livsmedelsindustrin. Dessa inkluderar bagare, gourmetkockar och kök / restaurangchefer. För dem med entreprenörsanda kan denna grad också leda till att äga och driva en restaurang.

Du kan börja börja hitta den perfekta kulinariska konsten vägen genast genom att undersöka vår online-databas. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Clemson University College of Agriculture, Forestry and Life Sciences
Clemson , Amerikas förenta stater

MS-uppsatsalternativet kräver minst 24 studiepoäng kurser och 6 studiepoäng forskning (FDSC 8910 eller NUTR 8910). Kärnkurser inkluderar FDSC 8100, FDSC 8510 (eller NUTR 8510) ... +

MS-uppsatsalternativet kräver minst 24 studiepoäng kurser och 6 studiepoäng forskning (FDSC 8910 eller NUTR 8910). Kärnkurser inkluderar FDSC 8100, FDSC 8510 (eller NUTR 8510), NUTR 8030, STAT 8010, ytterligare studiepoäng på avancerade kurser kan omfatta kurser inom livsmedelsvetenskap eller inom områden som kemi, nutrition, biokemi, djur- och veterinärvetenskap, mikrobiologi, statistik eller cellbiologi. Endast kurser på 6000-nivå och högre får användas för examen och minst hälften av de 24 timmarna av kurserna måste vara 8000-nivå eller högre. Förkunskapskurser måste vara genomförda innan antagning som doktorand, medan samkravskurser kan ges samtidigt men måste genomföras innan magisterexamen tas emot. Dessutom krävs en lägsta GPA på 3.0 för att upprätthålla god akademisk ställning och för att vara berättigad till examen. Kurserna måste godkännas av varje student Graduate Committee som består av en större rådgivare och minst två andra fakulteter. Studenten måste genomföra ett fördjupat forskningsprojekt, försvara avhandlingen för kommittén och slutföra en avhandling som godkänts av kommittén och forskarskolan. -
MSc
Engelska
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här