$close

Filter

Visa resultat

Jämför MSc-program i Medeltida historia

En kandidatexamen tar vanligen två år, även om det kan slutföras i en med intensiv studie. En MSc kan göra det möjligt för forskaren att träna som specialist eller instruktör inom fältet. Det kan också placera kandidater för att fortsätta att studera i doktorandprogram. Vad är en MSc i medeltida studier? En magisterexamen i medeltida studier ger djup kunskap om medeltiden. Studente… Läs mer

En kandidatexamen tar vanligen två år, även om det kan slutföras i en med intensiv studie. En MSc kan göra det möjligt för forskaren att träna som specialist eller instruktör inom fältet. Det kan också placera kandidater för att fortsätta att studera i doktorandprogram.

Vad är en MSc i medeltida studier? En magisterexamen i medeltida studier ger djup kunskap om medeltiden. Studenter specialiserar sig typiskt i en kombination av färdigheter för att möjliggöra ytterligare granskning av perioden. Till exempel kan eleverna ta kurser i antika skrivande metoder tillsammans med medeltida språk för att bli experter i att analysera medeltida manuskript. Medan en kandidatexamen kan erbjuda möjlighet till något fokus på medeltida historia, litteratur eller ämnen - till exempel, som en koncentration inom engelsk litteratur - hjälper MSc vanligtvis studenter att utveckla färdigheter som krävs för att engagera sig i en rigorös studie av medeltida dokument eller artefakter.

Studenter väljer typiskt denna grad av en önskan att gräva in i medeltidens studie. Den här eran omfattade en stor del av den inspelade mänskliga historien och har fortsatt att vädja till ett brett tvärsnitt av individer, från spelare till historia buffs till professionella musiker.

Kostnaden för att erhålla en mästare i medeltida studier kan variera kraftigt från land till land och skolan till skolan. Framtida studenter borde noggrant undersöka en institutions erbjudanden före ansökan, eftersom det finns många delämnen under paraplyet i medeltida historia och därmed många möjliga specialområden.

En masterexamen krävs vanligtvis för att utöva en karriär i medeltida historia, eftersom en ungkarl normalt inte ger tillräckligt med djup kunskap. MSc kan förbereda kandidater för karriärer i ett brett utbud av inställningar från arkiv och bibliotek till media och förlagsföretag. Det erbjuder spännande möjligheter för studenter att skapa sin egen intellektuella nisch inom nästan vilket område som helst som kan korsa på något sätt med medeltida studier.

Medeltida studier kan vädja till ett brett spektrum av intresserade parter, inklusive yrkesverksamma på andra områden som vill begränsa fokusen på deras arbete till den här tiden. Online kurser är perfekta för dem som vill studera medeltida historia men har inte tillgång till ett lokalt program. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
edinburgh, Storbritannien

Vår MSc i medeltida historia syftar till att ge kompetensen att bedriva avancerad forskning om Europas fascinerande historia under perioden mellan 400 och 1500 och ger djupgåe ... +

Vår MSc i medeltida historia syftar till att ge kompetensen att bedriva avancerad forskning om Europas fascinerande historia under perioden mellan 400 och 1500 och ger djupgående undersökningar av en rad specifika ämnen inom den perioden. Detta program kommer att ge dig vad du behöver för att bedriva avancerad forskning i medeltida historia, och det hjälper dig att utöka dina egna forskningsintressen genom små, seminariebaserade klasser. Du kommer också ha tillgång till resurser i världsklass, i synnerhet de imponerande kombinerade samlingarna i Skottlands nationalbibliotek och vid universitetet i Edinburghs huvudbibliotek. Utöver det kommer du att tillhöra en blomstrande grupp av forskare genom att bli medlem av det högt tvärvetenskapliga Edinburgh Center for Medieval and Renaissance Studies (CMRS), som organiserar regelbundna forskningseminarier samt en rad andra akademiska och sociala evenemang. -
MSc
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier