$close

Filter

Visa resultat

Jämför MSc-program i Samhällsplanering

När man söker efter vidareutbildning i ett koncentrerat studieområde, är den grad som oftast bedrivs efter en kandidatexamen en civilingenjör. Ett MSc-program deltar vidare i den valda sökvägen för att ge eleverna en djupare förståelse för ett vetenskapligt eller matematiskt ämne. Vad är en MSc i regional planering? Dessa program fokuserar på att förstärka förståelsen av bästa… Läs mer

När man söker efter vidareutbildning i ett koncentrerat studieområde, är den grad som oftast bedrivs efter en kandidatexamen en civilingenjör. Ett MSc-program deltar vidare i den valda sökvägen för att ge eleverna en djupare förståelse för ett vetenskapligt eller matematiskt ämne.

Vad är en MSc i regional planering? Dessa program fokuserar på att förstärka förståelsen av bästa praxis för markanvändning och utveckling. De färdigheter som krävs för att identifiera hälsosam utveckling i samhällen kan läras genom programmet. Skydd, hållbarhet och förbättring av naturliga eller befintliga miljöer uppmuntras inom detta område. Genom att veta hur man frågar effektiva frågor och identifierar kreativa lösningar på ett problem kan en kandidat erbjuda djupgående förbättringar till ett samhälle.

Kreativitet och empati uppmuntras i ett program för en civilingenjör i regional planering. Eleverna kan förbättra sin förmåga att överväga effekterna av något beslut på andra och lära sig hur man riktigt närmar sig människor under konfliktider.

Eftersom man tjänar en MSc i regional planering tar ofta en till två år, varierar kostnaden för att delta i ett sådant program. Det finns olika priser förknippade med internationella och regionala studenter, och information finns tillgänglig genom att kontakta något universitet som är under övervägande.

Anställning för kandidatexamen med en civilingenjör i regional planering finns mestadels i positioner som regional eller stadsplanerare i en gemenskap. Planerare löser vanligtvis konflikter i samhällen och planerar för regionens framtid. De använder information för att hitta lösningar på annars komplicerade problem, ofta med hjälp av kostnads-nyttoanalys. Om en karriär inom planering inte eftersträvas, omfattar andra möjliga arbeten statskontor och historisk bevarande.

Det finns onlineprogram som är utformat för att ge potentiella studenter mer flexibilitet. Långdistansutbildning kan erbjudas även om ett universitet inte är i närheten. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Rekommenderade Senaste Titel
  • Rekommenderade
  • Senaste
  • Titel
KU Leuven
Leuven, Belgien

Städer och bosättningar är under extremt press. Social och miljömässig ojämlikhet ökar kraftigt. Urbanism, fysisk planering och ingripande i landskapssystem är i akut behov av ... +

Städer och bosättningar är under extremt press. Social och miljömässig ojämlikhet ökar kraftigt. Urbanism, fysisk planering och ingripande i landskapssystem är i akut behov av förnyade tillvägagångssätt. Nya strategier måste utvecklas för att inte bara ta itu med social utslagning, ojämn fördelning av resurser och rumsliga motsägelser, utan också inspireras av de många och (trans) kulturella uttryck för globala urbanisationer. KU Leuven avancerade Master of Urbanism, Landscape and Planning fokuserar på mångfacetterade och -skala frågor om samtida stadsutveckling. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Engelska
Campusstudier