9 Deltid Masterexamen (MSc) Program i Stads- och samhällsplanering 2024

Deltid Masterexamen (MSc) Program i Stads- och samhällsplanering 2024Filter
    • Manchester, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Få specialkunskaper för en karriär inom stads- eller miljöplanering med denna ackrediterade mästare.

    • Turin, Italien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    MS bildar en "planerare" med färdigheter som gör det möjligt för honom att ta en roll som samordning av projektteam som är engagerade i territoriell och stadsplanering, landskapsplaneringsaktiviteter och utveckling av strategier, policyer och projekt för stads- och territoriella omvandlingar.

    • Edgbaston, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Fullt ackrediterad av Royal Town Planning Institute (RTPI), är vår stads- och regionplanering MSc utformad för att utveckla studenter som reflekterande utövare inom planeringsyrket och relaterade discipliner i den byggda miljön. Användningen av mark och utrymme är en hett omtvistad fråga av grundläggande betydelse för att skapa hälsosamma samhällen och upprätthålla en god livskvalitet för lokalbefolkningen. Planerare spelar en avgörande roll när det gäller att förmedla mellan konkurrerande intressen och bygga grunden för rättvis tillväxt, hållbara miljöer och beboeliga samhällen.

    • Leuven, Belgien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Städer och bosättningar är under extremt press. Social och miljömässig ojämlikhet ökar kraftigt. Urbanism, fysisk planering och ingripande i landskapssystem är i akut behov av förnyade tillvägagångssätt. Nya strategier måste utvecklas för att inte bara ta itu med social utslagning, ojämn fördelning av resurser och rumsliga motsägelser, utan också inspireras av de många och (trans) kulturella uttryck för globala urbanisationer. KU Leuven avancerade Master of Urbanism, Landscape and Planning fokuserar på mångfacetterade och -skala frågor om samtida stadsutveckling.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Deltid

    16 månader

    På Campus

    Engelsk

    Denna unika och innovativa magisterexamen är den första i sitt slag i regionen och utforskar vad städer är och vad de kan vara. Det går utöver begreppet smart stad att också täcka viktiga tekniska, sociala och hållbarhetsfrågor för att säkerställa en heltäckande och helhetssyn på dagens och morgondagens städer. Som världsledande inom smarta städer och stadsutveckling är Dubai den perfekta platsen för att studera ett sådant program och se digitalisering i kraft.

    • Headington, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Designad i samarbete med ledande branschfolk, denna MSc i fysisk planering är en varierad och tvärvetenskaplig kurs som förbereder dig för arbete som planerare i ett brett spektrum av roller.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Deltid

    18 månader

    På Campus

    Engelsk

    Programmet syftar till att utforska och institutionalisera begreppen framtidssyn och planering i organisationer. Ett rikt programinnehåll som innehåller en mängd olika verktyg och kunskaper om framtiden gör det möjligt för akademiker från den offentliga sektorn och företagsledare och andra yrkesverksamma att förbättra sitt strategiska tänkande och planering och förbättra sättet de fattar framtidsrelaterade beslut och hanterar efterföljande förändringar. Studenter kommer också att kunna utveckla professionell expertis när det gäller att hantera och leda framtida framtidsutsikter och strategiska planeringsprojekt.

    • Suzhou, Kina

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Programmet MSc Urban Planning (specialisering i Urban Design) låter dig delta i de komplexa frågorna om urban rymdproduktion i det dynamiska kinesiska sammanhanget.

    • New York, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    The New School civilingenjör i offentlig och urban politik utmanar dig att utveckla innovativa lösningar för världens viktigaste utmaningar, som blir alltmer urbana och globala. Vårt samhälle av forskare undersöker dagens stadspolitiska frågor i realtid och skapar kreativa lösningar, samtidigt som vi arbetar nära med beslutsfattare i myndigheter och ideella organisationer.