MASTERSTUDIES

Jämför MSc-program i Transporthantering på distans i Asien 2020/2021

En MSc, eller en masterexamen i naturvetenskap, är en internationellt erkänd akademisk examen som visar på skicklighet och kunskap inom ett visst ämne. De flesta masterprogram tar cirka fyra år att slutföra, och därefter börjar en del att arbeta medan andra fortsätter sina studier på ännu högre nivå. 

Transport management avser övervaka passagen av leveranser från sitt origo till sina destinationer. Transport management eleverna lär sig att vara skickliga på att planera och organisera de övervaka försändelser med hjälp av vägar, flygresor, järnvägar, eller kablar.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Kontakta universitet Bästa masterprogrammen i naturvetenskap i Transporthantering på distans i Asien 2020/2021

1 Resultat i Transporthantering, Asien, Distansutbildning Filter

Magisterexamen i management lufttransport

Singapore Aviation Academy
MSc
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Master of Science (MSc) i Air Transport Management (ATM) syftar till att utrusta dig med den kompetens som krävs för att bedriva en framgångsrik karriär inom olika sektorer av ...

Läs mer