MASTERSTUDIES

Jämför MSc-program i Transporthantering på distans 2020/2021

Master of Science (MSc): Dessa program är forskarutbildning för personer som nyligen har avslutat sin grundutbildning och vill förbättra sina kunskaper på ett djupgående och mer vetenskaplig nivå.

Transport management eleverna lära sig att leverera produkter och andra föremål från en plats till en annan. Studenter finslipa sin förmåga att vara fokuserad, detalj-orienterad, och mycket organiserade för att kunna övervaka leveranser, hantera leverantörer, leverans viktig information försäkring och korrekt lagra objekt som väntar på transport.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Be om information Masterprogram i naturvetenskap i Transporthantering på distans 2020/2021

1 Resultat i Transporthantering, Distansutbildning Filter

Magisterexamen i management lufttransport

Singapore Aviation Academy
MSc
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Master of Science (MSc) i Air Transport Management (ATM) syftar till att utrusta dig med den kompetens som krävs för att bedriva en framgångsrik karriär inom olika sektorer av ...

Läs mer