Masterprogram i naturvetenskap i Vermont Amerikas förenta stater

De mest populära MSc-programmen i Vermont Amerikas förenta stater 2018

Master

En masterexamen i naturvetenskap, eller en MSc, är en akademisk examen som tilldelas dem som slutför cirka fyra års intensiva studier inom ett visst ämnesområde. På många MSc-kurser ingår en blandning av föreläsningar och forskning.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Vermont är en av de minsta stater i unionen trots att det är känt för sin robusta individualism. Staten är hem för många universitet som ger eleverna möjlighet att nästan varje större och karriär tänkbara.

Hitta MSc-program i Vermont i USA 2018

Läs Mer

Master Of Science I Naturresurser Med En Koncentration I Ledarskap För Hållbarhet

University of Vermont
Campusstudier Heltid Deltid 2 år August 2018 Amerikas förenta stater Burlington + 1 fler

Detta låg hemvist Master of Science i naturresurser med en koncentration i ledarskap för hållbarhet är avsedd för nya ledare som har åtagit sig att fördjupa sin förmåga att katalysera förändring och överskrida gränser. [+]

Ledarskap Inspirerad av Wisdom of Nature

Mot bakgrund av accelererad förändring och allt mer komplexa utmaningar liv på denna planet, är det inte tillräckligt för att helt enkelt göra mer av vad vi har gjort. Vi måste göra saker annorlunda.

Detta Låg hemvist Master of Science i naturresurser med en koncentration i ledarskap för hållbarhet är avsedd för nya ledare som har åtagit sig att deepeningtheir förmåga att katalysera förändring och överskrida gränser.

Våra två år, 30-kredit program erbjuder en innovativ blandning av intensiva bostäder och onlineupplevelser lärande. Programmet har fyra bostadsmoduler som sträcker sig från 3 till 7 dagar i Vermont och runt om i USA. Dessa sammankomster ger en möjlighet för intensiva erfarenhets möjligheter till lärande samt relationsbyggande mellan cohort medlemmar och med framstående yrkesförbund.... [-]