Ma brott och gotiska fiktioner

Bath Spa University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ma brott och gotiska fiktioner

Bath Spa University

Studera två särskiljande genrer i denna unika och specialiserade doktorandkurs.

Det enda brittiska MA-programmet för att integrera studien av både brottsfiktion och gotiska. Tvärvetenskaplig och internationell i sitt förhållningssätt till båda genrerna.

Leds av handledare med etablerat internationellt rykte inom sina respektive områden.

  • Ny för 2017, med förbehåll för slutgiltigt godkännande MA-brott och gotiska fiktioner Kommer att introducera dig till den avancerade studien av två populära genrer som har underhållit och informerad kultur från nittonde århundradet till idag.

Programmet är medvetet internationellt och tvärvetenskapligt. Du kommer att studera ett fantasifullt val av texter från Storbritannien, Europa och Amerika, samt undersöka nyskapande forskning och relevant teori.

MA är speciellt lämpad för personer som är intresserade av att utveckla sina kritiska och forskningsmässiga färdigheter för att förbereda sig för vidare studier. Det kan också bedrivas som ett mål i sig, om du är intresserad av att undersöka brottsskrivning och gotisk på utbildad forskarutbildning.

Vad du lär dig

Du kommer att undersöka hur brottslighet och gotisk berikar varandra, med inriktning på båda lika under det lärda elementet i MA. Vi ger dig möjlighet att specialisera för din avhandling, om så önskas.

Du lär dig historien om de två genren, för att du ska ha en bra grundning innan du fortsätter att överväga samtida och internationella exempel från båda genrerna.

Programmet hjälper dig att stärka dina färdigheter i jämförelse och kritik över genrer, samtidigt som du kan specialisera dig i den genre du vill ha.

Hur ska jag utvärderas?

Moduler utvärderas formellt huvudsakligen av uppsats, med undantag av modulen Forskningsmetoder, som innehåller ett bibliografiskt element.

Informell bedömning kan ha formen av diagnostiska uppsatser, presentationer och andra övningar som syftar till att förbättra dina forsknings- och presentationskunskaper. Dissertationsmodulen innehåller ett bedömt forskningsförslag. Det finns inga undersökningar.

Praktikplatser, bransch länkar och praktik

MA-brott och gotiska fiktioner har nära kopplingar till två centrala vetenskapliga organ, som uppmuntrar forskning över och mellan de två genren:

  • Captivating Criminality Network
  • International Gothic Association

Placeringsmöjligheter kan vara tillgängliga under den årliga Captivating Criminality Conference, som hålls på Corsham Court, och vid International Gothic Association-symposier i Storbritannien.

Du får möjlighet att ansluta sig till de akademiska nätverk som är kopplade till dina forskningsintressen, och de kan underlätta ytterligare personliga utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du få möjlighet att agera som studentrepresentant, gästblogg eller recension.

Fakulteten som levererar programmet kommer att göra dig medveten om relevanta externa länkar och nätverk, relaterade till ditt arbete.

Lediga

Karriärmöjligheter för kandidater med en MA i brott och gotiska fiktioner inkluderar:

  • Arbetar inom kulturforskning och utbildning
  • Akademisk och fiktiv publicering;
  • Genre-relaterad film, tv och andra media;
  • Litterär journalistik;
  • Mörk turism och det gotiska kulturarvet.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
12,500 GBP
Internationella studenter på heltid. £ 6 800 UK och EU-studenter på heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Bath, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - Bath, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan