Ma häst företagsledning

Allmänt

Programbeskrivning

MA / PGCert / PGDip Equine Business Management

Genom en kombination av grundläggande rena affärs moduler som utvecklats av den välrenommerade Bristol Business School och hästaffärsspecifika moduler, har dessa program har utformats för att utveckla din förståelse för hästnäringen. MA kommer också att hjälpa dig att identifiera karriärmöjligheterna inom branschen från en företagsledning perspektiv.

Under hela programmet diskuterar vi roll ridsport som en sport, analysera strukturen av hästindustrin, både nationellt och internationellt, och diskutera aktuella frågor som rör den strategiska utvecklingen av hästnäringen.

Som doktorand i Equine Business Management, kommer du att tilldelas en personlig akademisk handledare som är där för att ge dig råd och stöd under din tid på Hartpury. Stöd för forskar studieteknik finns också under induktionsperioden.

Innehåll

  • Hantering av Finans-och informationschef
  • Uppfylla kundernas behov
  • Sport Strategic Marketing
  • Equestrian Policy och praktik
  • Tillämpad Förvaltning av hästnäringen
  • Framsteg inom Ridsport Förvaltning
  • Research Methods och Disputation

Undervisning, lärande och bedömning

Traditionella föreläsningar kommer endast att vara en del av din kurs. Du får också lära sig genom syndikatet arbete, grupp och individuella presentationer och diskussioner, student-ledda grupper seminarium, analys och tillämpning av fallstudier och upplevelsebaserat lärande och simuleringar, inklusive rollspel. Gästföreläsare från industrin och yrkesorganisationer bidrar också till programmet. Dessa metoder skapa en miljö som är roligt, omväxlande och oerhört effektiv.

Lediga

Som doktorand från våra Equine Business Management program, har du möjlighet att föra en rad yrken; i synnerhet de som rör hästnäringen, allmän företagsledning och särskilt häst företagsledning eller häst evenemangsplanering. Alternativt kan du välja att följa en akademisk karriär och utvecklas vidare till en doktorsexamen.

Ingångskrav

Vi bedömer alla program på deras individuella meriter, men vi vanligtvis söker:

  • 2: 2 Honours examen eller högre i Equine Business Management, Equine Science eller Företagsledning


Annan godkänd ackreditering eller yrkesexamen
Relevant industri-baserade erfarenhet inom ett relevant område
Observera att de sökande kan krävas för att delta i en intervju, och varje ansökan kommer att övervägas på individuell basis.

Programlängd

Postgraduate Certificate är en deltid program, kör mellan september och juni ett läsår. Den magisterexamen i Equine Business Management kan studeras på heltid eller deltid. Det kan vara en ett år heltid program eller det kan vara en progression rutt från Postgraduate Certificate, i vilket fall det är en ett år deltid program. Båda alternativen löper mellan september och juni ett läsår.

The Masters Programmet kan läsas som en heltid undervisade program och avslutades i en tolvmånadersperiod (september-augusti). Om detta program är en progression från magisterexamen i Equine Business Management då det kommer att studeras på deltid.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Hartpury College is an outstanding provider of equine care, animal science, agricultural and land management courses, sports science, food technology and related courses. We pride ourselves on our por ... Läs mer

Hartpury College is an outstanding provider of equine care, animal science, agricultural and land management courses, sports science, food technology and related courses. We pride ourselves on our portfolio of programmes which provides you with the best choices and the qualifications you need to realise your full potential. Läs mindre