Ma i historien

Allmänt

Programbeskrivning

Historiska institutionen erbjuder en forskarutbildning som leder till magisterexamen. Dess läroplanen kombinerar amerikanska, europeiska och transnationella / Global områden. Programmet förbereder eleverna som söker något av följande: doktorsavhandling i historia eller närliggande områden, avancemang i gymnasie- och grundutbildning med en koncentration i historia och samhällsvetenskap, certifiering i tillämpad historia, och / eller ytterligare forskarutbildning i en mängd olika yrkesområden. Programmet ger också kunskapsbasen för de som bedriver historia som hobby. Programmet är inriktat på forskning och råvaror, skriftlig analys av forskningsresultat, studie av viktiga monografier inom alla områden av historia, och utbildning i ett antal specialiserade områden såsom muntlig historia och historiska bevarande. Avdelningen stoltserar sina små klasser och stäng personlig uppmärksamhet till alla sina magister kandidater.

Examensuppgifter

Historiska institutionen erbjuder tre alternativ till kandidater till en Master of Arts examen i historia. Alternativ I är främst avsedd för studenter som vill fortsätta studierna mot en doktorsexamen. Alternativ II är främst avsedd för att möta behoven och förbättra effektiviteten i gymnasielärare. Alternativ III, certifikatet i tillämpad historia, är utformad för att förbereda studenterna för karriärmöjligheter inom detta område.

Varje kandidat för MA i historien måste klara ett skriftligt och ett muntligt prov i tre områden koncentration. Undersökningen kommer att kräva saklig och tolkningsmaterial, samt bibliografi och historieskrivning.

Senast uppdaterad Feb 2015

Om skolan

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its Läs mindre