Ma i ledningen

University of Guelph

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ma i ledningen

University of Guelph

program301

The Master of Arts i Management-programmet ger en berikande, professionellt relevanta och flexibel akademisk erfarenhet genom att ta med dig som en del av en gemensam forskningsmiljö. Till skillnad från program som betonar en allmän förvaltning område eller en specifik bransch spår, MA i Management betonar ledarskapsutveckling och en bättre förståelse av evidensbaserad förvaltning. Detta program ger dig den utbildning som krävs för att fortsätta i högre utbildning, men också förbereder dig att komma in ledning, rådgivning eller analytiker positioner.

MA i Management-programmet är rätt för dig om:

  • du för närvarande efterbehandling eller nyligen har examen med en grundutbildning eller magisterexamen och vill studera vidare i ett specialiserat forskarutbildning i ledningen;
  • du är motiverad att utveckla ditt ledarskap och forskning; och
  • du söker lednings- och konsulttjänster positioner som betonar evidensbaserat beslutsfattande.

programmet tidslinje

Studenter slutföra MA i Management fyra terminer. Under din första termin du fylla grundläggande kurser och föreslå din frågeställning, och samtidigt utveckla och förbättra viktiga projektledning. Den andra terminen kommer att se dig att utveckla kvantitativa och kvalitativa färdigheter som krävs för att utforma din forskning och samtidigt stärka rådgivning och andra ledarskapsförmåga. De sista två terminer är avsedda att slutföra din stora forskningsprojekt.

program302

Detta program erbjuder specialiserade valfria fokuserade kring projektledning, affärsrådgivning, ledarskap och redovisning. Varje termin du delta i ett forskningsseminarium, som gör det möjligt att samarbeta med elever i diskussioner med kamrater, lärare, akademiska forskare från andra universitet och företagsledare.

Behörighetskrav

För att komma ifråga måste den sökande ha genomgått en fyraårig hedrar grundexamen med ett minimum 2: a klass (70%) (eller motsvarande), från en erkänd eftergymnasial institution. För specialisering inom redovisning, bör ämnesområde täckning vara likvärdig med den som krävs för inträde i CPA Professional Education Program.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
4 terminer
Heltid
Price
Pris
- Per år: Domestic Heltid $ 9314 / deltid $ 6357 - International Heltid $ 21.681
Information
Deadline
Locations
Kanada - Guelph, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Kanada - Guelph, Ontario
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan