Ma i regering och politik

Allmänt

Programbeskrivning

Tjäna din Master of Arts examen i regeringen och politik med en koncentration i internationella relationer på St Johns University vackra Rom Campus, som har ett mångsidigt, internationell student kropp. Att studera utomlands i Rom gör att du kan förbereda dig för den globala arenan; lära sig om internationella affärer och politiska frågor; delta i praktik på FN-organ, icke-statliga organisationer (NGO) och ambassader; frodas i en bekväm och stödjande akademisk miljö; njuta nya upplevelser; och odla livslånga vänskapsband med andra studenter från hela världen. Som doktorand på Rom campus, har du det bästa av två världar: möjligheten att få en examen från ett amerikanskt universitet samtidigt som lever i ett stort europeiskt centrum för regeringen, politik, internationella organisationer och multinationella företag.

Den 33-kredit MA program erbjuder omfattande studie av de institutioner, teorier och politiska processer i internationella regeringar och organisationer. I programmet, som är ackrediterat av mellersta staterna Association of Högskolor och skolor och utrikesdepartementet New York, kommer du att utveckla de analytiska och färdigheter forskning som krävs för att utmärka sig i en karriär i internationella relationer. Du kommer att bli en expert på att komponera politiska trosor och rapporter, utarbetande och utvärdering av projektförslag, resolutioner och offentliga uttalanden, liksom fylla fördjupade utvärderingar av globala händelser och trender. Programmet förbereder dig för en rad möjligheter inom civil eller utländska tjänster, positioner politisk eller administrativt ansvar inom den offentliga eller privata sektorn, karriärer inom utbildning, eller för vidare studier som doktorand eller juridikstuderande.

Som en del av programmet kan du också tjäna en 18-kredit certifikat i internationell rätt och diplomati, som du kan fylla i samband med MA, efter avslutad MA, eller oberoende.

När antagen till Rom MA i regering och politikKommer du också ha möjlighet att studera för en eller flera terminer på våran campus i Queens, NY. Flexibiliteten i programmet kan du studera på båda campus omväxlande. Du kan också anmäla dig intersession destination kurser som de är tillgängliga.

Program Krav

Du kan slutföra MA i regeringen och politik i ett års heltidsstudier, inklusive sommar studie. Forskarutbildningskurser på Rom campus erbjuds i höst, vår och sommar sessioner med varje session indelad i två kvartal. Kurserna är schemalagda på kvällen eller på nätet för att tillgodose studenter som arbetar eller gör praktik. Du kan anmäla dig till upp till två klasser per kvartal; online klasser span två kvartalen för att täcka en hel session.

Icke-uppsats alternativ

 • GOV 205 Modern politisk forskning
 • Tolv poäng i internationella relationer
 • Tre poäng i politisk teori kurser
 • Sex poäng i din mindre koncentration
 • Nio valbara poäng i någon koncentration

Thesis alternativ

 • GOV 205 Modern politisk forskning
 • Tolv poäng i internationella relationer
 • Tre poäng i politisk teori kurser
 • Sex poäng i din mindre koncentration
 • Tre valbara poäng i någon koncentration
 • Sex poäng av GOV 900 master Forskning
 • Demonstration av kunskaper i ett främmande språk (franska, spanska eller italienska) genom att en godkänd undersökning eller en icke-kredit läskurs i språket

Komplett examen

Under din sista termin i programmet, efter slutförandet av minst 24 poäng, kommer du att bli ombedd att sitta i en omfattande undersökning för att testa dina kunskaper i din koncentration.

Antagning

Ansökan Krav

 • Fyll i och skicka ansökan online eller skriva ut ett papper ansökan, fyll den och följ instruktionerna för att skicka in det.
 • Skicka in en aktuell CV eller meritförteckning.
 • Skicka officiell universitets avskrifter och examens förlänas / diplom. Certifierade Engelska översättningar ska lämnas in med avskrifter och diplom. Avskrifter måste lämnas in från varje institution deltog.
 • Skicka in test för engelska som främmande språk (TOEFL) eller IELTS undersökning poäng att visa kunskaper i engelska. Sökande från följande länder behöver inte lämna in en TOEFL eller IELTS resultat: Amerikanska Samoa, Australien, Bahamas, Barbados, Belize, Kanada (utom Quebec), Dominica, Grenada, Grand Cayman, Guyana, Irland, Jamaica, Liberia, Nya Zeeland , Sierra Leone, Trinidad / Tobago, Storbritannien och USA Pacific Trust (SJU campus kod: 0132).
 • Skicka två rekommendationsbrev från instruktörer i det föreslagna området av specialisering.
 • Skicka ett personligt uttalande som beskriver dina skäl för att bedriva forskarutbildning och ledarskaps mål i 300 till 350 ord. Din redogörelse för mål bör kortfattat, men meningsfullt, presentera dig och beskriva vad du hoppas uppnå genom att tjäna en examen på St Johns.
 • Ansökningsavgift på $ 70 USD.

Stipendier

Studenter inskrivna i Rom campus erbjuds stipendier baserade på skol prestation, bevis på arbetslivserfarenhet och ekonomiskt behov som täcker 25 procent av undervisning för hela den tid magisterexamen. För att komma ifråga för en Rom stipendium, måste du ansöka direkt till prodekanus i Rom.

Karriär Resultat

Praktik och karriär placering

I Rom har du möjlighet att dra nytta av unika praktikmöjligheter tack vare relationer som vår fakultet och administratörer upprätthålla med flera internationella organisationer, multinationella organisationer och statliga och icke-statliga organ. Du kan få upp till tre poäng för praktik när du har genomfört minst 12 poäng av kurser för MA, och vi uppmuntrar alla studenter i programmet för att göra åtminstone en praktikplats. I Rom har våra studenter internerade med FN: s World Food Programme, den amerikanska ambassaden, Internationella utvecklingsfonden och Law Organization, och Rädda Barnen Italia, bland många andra placeringar.

Dessa praktikmöjligheter har lett till karriärvägar för många av våra elever, och våra studenter har givande jobb runt om i världen i en mängd olika områden inklusive: Civil eller utrikesförvaltningen; Förenta nationerna; politiska tankesmedjor, internationella icke-statliga organisationer; stora multinationella företag; och dynamiska nystartade företag. Vissa akademiker från programmet har också gått vidare till lag och forskarutbildning i statsvetenskap eller närliggande områden.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The Rome Campus of St. John's University recruits a diverse, international student body. Studying abroad in Rome allows students to prepare themselves for the global arena; learn about international b ... Läs mer

The Rome Campus of St. John's University recruits a diverse, international student body. Studying abroad in Rome allows students to prepare themselves for the global arena; learn about international business and political issues; participate in internships at UN agencies, non-governmental organizations (NGOs), and embassies; thrive in a comfortable and supportive academic environment. Läs mindre