Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Master of Arts i strategisk kommunikation kombinerar läroplaner och resurser av College of Communication and the Arts för att erbjuda studenter akademiskt utmanande kurser som ger insikt och praktiska strategier för att lyckas i den snabbt föränderliga världen.

Programmet utvecklar unikt kritiska forskningsfärdigheter i samband med kommunikation och ledarskap på sätt som grundas i teorin och kan omedelbart tillämpas i praktiken. Eleverna utmanas att tänka kreativt, tillämpa toppmodern teknik och stärka sitt ledarskap och kommunikation i en dynamisk miljö i småklass.

Genom siffrorna

  • 36 Kreditprogram
  • 4 Professional Association Affiliations
  • 14 Tidskriftsartiklar Publicerad av Heltidsfakultet
  • 350K nya jobb förväntad av 2022

Curriculum

MA i strategisk kommunikation är ett 36-kredit, campus-program som utvecklar kritiska forskningsfärdigheter i samband med kommunikation och ledarskap på sätt som är grundade i teorin och gäller för inställningar i en mycket interaktiv värld. Det är utformat för studenter med betydande intressen för att undersöka kommunikationsfenomen och förstå mänsklig interaktion och den roll som kommunikation spelar i interkulturella, interpersonella, organisatoriska och gruppsammanhang. Programmet erbjuder kurser i:

  • Internet och kommunikation
  • Kommunikationsrätt
  • Träning och utveckling
  • Metoder och strategier i kommunikation

"Centrum för forskarutbildning erbjuder klasser som hjälper mig att tänka kritiskt inuti och utanför klassrummet. Med fakultetens vägledning utvecklade jag ett förslag och tillämpade en ny forskningsinriktning."

Darwin Osias (MA i Strategisk Kommunikationsstudent)

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Seton Hall University College of Communication and the Arts »

Senast uppdaterad March 17, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Heltid
Pris
1,212 USD
$ 1 1212 USD per kredit. Den totala kostnaden för programmets utbildning beräknas uppgå till cirka 43 432 USD. Observera att ytterligare undervisning och avgifter kan vara tillämpliga.
Deadline
Maj 1, 2019
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Maj 19, 2021
Sista anmälningsdag
Maj 1, 2019

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Maj 1, 2019
Slutdatum
Maj 19, 2021