Ma i utbildning: ledarskap och management

Bath Spa University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ma i utbildning: ledarskap och management

Bath Spa University

MAEducation ledarskap och management

Avsedd för dem som strävar efter att bli, eller arbetar för närvarande som en ledare i en utbildningsorganisation i Storbritannien eller internationellt.

Tillfälle att reflektera över och utmana din yrkeserfarenhet.

Livliga diskussioner om samtida utbildningsfrågor.

Tidiga kvällskurser för att tillgodose studenter som kan arbeta.I en globalt ansluten och snabbt föränderlig värld, erbjuder utbildning varje individ den bästa chansen att navigera en okänd framtid. Du kommer att utforska de möjligheter och utmaningar att utbildningsledarna möter när de ges större autonomi för att ha en positiv inverkan på elever och elever.

MA Utbildning: Ledarskap och Management är utformad för dem som strävar efter, eller för närvarande arbetar som en mitten eller högt uppsatt ledare i skolor och andra utbildningsorganisationer i Storbritannien och internationellt. Rita på teori och forskning här kursen ger en kritisk förståelse av ledarskap som en kulturellt baserad, social och etisk praxis.

Översikt

Vi hjälper dig att utveckla och förbättra din expertis som en pedagogisk ledare genom praktik baserad undersökning, där du kommer att relatera teori och forskning till din egen arbetsmiljö. Du kommer att få en kritisk förståelse av de metoder som kännetecknar ett effektivt ledarskap och lära sig att åstadkomma förändring och förbättring.

naturligtvis strukturen

Månad 1

Du kommer att få en bred förståelse för de sätt på vilka ekonomi, politik och samhälle informera utbildningspolitik och bestämma det sammanhang i vilket ledare fungerar.

Vi kommer att introducera dig till de viktigaste praxis effektivt ledarskap. Du kommer att använda denna kunskap för att kritiskt undersöka hur ledarskapet ger strategiskt om utbildnings förändring genom att förstå teorier om förändring och dra på egen yrkeserfarenhet.

Månad 2

Du får lära dig att bedriva forskning inom utbildningsmiljöer. En rad olika metoder kommer att undersökas, och vi kommer att stödja dig att skriva ett förslag till ditt eget forskningsprojekt.

I den här trimestern du också ha möjlighet att studera två valbara moduler, varav en kan väljas från någon av de andra MA utbildningsvägar.

Månad 3

I din sista trimestern, du skriver en avhandling (15.000 - 20.000 ord) på en aspekt av pedagogiskt ledarskap som särskilt intresserar dig. Du kommer att stödjas av en handledare och dra nytta av en-till-en handledning. Du kommer också att kunna delta i valfria forskningsseminarier.

Alla moduler undervisas i form av föreläsningar, små gruppseminarier och individuell handledning. Föreläsningar och seminarier brukar äga rum i början av kvällen, för att rymma studenter som kan arbeta.

Möjligheter

Forskningsseminarier

Institutet för utbildning driver en serie av forskarseminarier under läsåret där personal och doktorander presenterar sin forskning. Du kommer att vara välkomna att delta i dessa seminarier och det finns möjlighet för dig att prata om dina egna forskningsintressen inom en informell och stödjande miljö.

Professional Masterprogrammet

Om du letar efter en mer flexibelt lärande alternativ, kan du studera moduler från denna kurs som en del av vår Professional Masterprogrammet.

Lediga

Du uppgradera med praktiska och teoretiska kunskaper, goda förutsättningar att ansöka om mitten, ledande eller ledande roller i skolor eller andra utbildningsinstitutioner. Många studenter på våra utbildnings ledarskap utmärkelser vinna befordran inom 12 månader efter avslutad kurs.

Grundstötningen i akademiskt arbete ger en grund för vidare forskning på doktorandnivå, vilket kan leda till anställning inom högre utbildning.

Antagning

Helst kommer du att arbeta inom utbildningssammanhang och har viss erfarenhet av ledarskap, antingen formellt eller informellt.

Du måste ha en kandidatexamen från en erkänd högskola. Innehållet och föremålet för din examen är öppen. För utländska icke-engelska som modersmål, minst språknivå på IELTS 6,5 eller motsvarande krävs.

Få framåt

För att förbereda för kursen rekommenderar vi att du läser:

  • Rethinking Educational Ledarskap: från förbättring transformation av John West-Burnham;
  • Regeringen vitbok Educational Excellence Allt.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Bath, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - Bath, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan