Ma I Utbildning

Goddard College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ma I Utbildning

Goddard College

MA i utbildning

I Goddard Master of Arts i utbildning, väljer du ditt ämne undersökningskommitté och utforma ett program för studie baserad på hur du lär dig bäst och vad dina studier kan bidra mest för dig och ditt samhälle. Goddard inbjuder dig att tänka på ditt ämne genom att dra in andra relevanta ämnesområden, vilket i sin tur gör att du kan se en bredare syn på de metoder och teorier som ingår i ditt ämne studier. Ett sådant synsätt kan du skapa en mer holistisk examensarbete, och gör att du kan lära dig mer i processen om ditt liv, dina utmaningar och dina gåvor.

The Master of Arts i Education erbjuder studiealternativ inom dessa områden:

 • Lärar licensieringen
 • Själv Designad Degree
 • Community Education
 • Dual-Språk / Förskoledidaktik
 • School Counseling Godkännande
 • Forskarutbildning för icke-graders-söker studenter

Studenter kan ansöka om att överföra upp till 12 examen krediter

Platser

Studenter kan anmäla dig till MA i Education Program på två platser: Det Plainfield, VT Campus, erbjuder följande magisterexamen Alternativ:

 • Individuell Fokus i utbildningen (Non-licensieringen)
  • Community Education Koncentration
  • Dubbla Språk / Early Childhood Education Koncentration
 • Licensieringen: Lärare eller School Counseling

Seattle, WA Site erbjuder följande magisterexamen Tillval:

 • Individuell Fokus i utbildningen (Non-licensieringen)
  • Community Education Koncentration
  • Dubbla Språk / Early Childhood Education Koncentration

Heltid

Goddard traditionella 12-kredit termin heltidsstudier format innefattar delta i ett åtta dagars uppehåll i början av varje termin, vilket sker i januari och juli. Heltidsstudier kräver ett engagemang av 26 timmar eller mer per vecka efter hemvist.

Tre fjärdedels-tid

Goddard s trekvarts tid studie alternativet kan översättas till nio poäng per termin. Det ger en studie möjlighet för studenter som inte har möjlighet att delta i en bosättning i januari. Som en del av trekvarts-time alternativet eleverna delta i en fem dagars sommar institut omedelbart efter krävs åtta dagars hemvist i juli. Studenter som bor internationellt, eller som arbetar för ett skoldistrikt som inte ger fem släpp dagar från arbetet för professionell utveckling, är utmärkta kandidater för trekvarts-tidsprogrammet. De nio-terminen kredit alternativ gynnar också studenter som kan begå 19 timmar i veckan för att deras akademiska arbete, men hitta de 26 timmar som krävs för heltid alternativet alltför utmanande. De nio-terminen kredit alternativet förlänger den tid som behövs för att tjäna graden av en termin. Kostnaden per individ termin reduceras.

Degree Kriterier

MA i utbildningskriterier grad är mål mot vilka dina individuella forskarutbildning riktar. Under dina studier, förväntas du djupt ingrepp med de kriterier, som arbetar mot en fullständig och ihållande demonstration av dem examen. Studenter examen med en MA i pedagogik har framgångsrikt åstadkommit följande:

 • Ledad en kraftfull självbiografisk förståelse för deras förhållande till samhället, kultur och utbildning
 • Förstått och aktualiseras de grundläggande begreppen progressiv utbildning, nämligen forskningsbaserat lärande, reflektion och kritiskt tänkande, och en student-fokuserade läroplan
 • Förberett sig att arbeta mot att skapa en mer rättvis, mänsklig, demokratisk och hållbar värld
 • Förvärvade yrkeskunskapsbasen för att utföra en ledande roll när det gäller utbildning
 • Utvecklat förmågan att kritiskt analysera, tolka, organisera, kommunicera och tillämpa kunskap som är relevant för utbildning
 • Utvecklat en tydlig känsla av förhållandet mellan teori och praktik, och lärde sig att tillämpa progressiva principer utbildning och praxis på verkliga problem
 • Producerade en mästare 'tes som omfattar utformningen av viktiga frågor, tillämpning av metoder för undersökning, identifiering och användning av lärresurser, analys, krit iCal tänkande och integration och tillämpning av teori till praktik

Arbetet med programmet

Vid mitten av Goddard MA i pedagogik programmet är tanken att det mest effektiva utbildning uppstår när den är formad runt dig, studenten. Det finns en betoning på individuella behov och intressen snarare än förutbestämd läroplan. Goddard utbildningsprogram hålla en central engagemang för social rättvisa, mångfald, anti förtryck, och anti fördomar utbildning. Dessa värden är särskilt viktigt i dag för lärare som arbetar i en komplex och pluralistiskt samhälle. Som student, engagera dig med programmet fakultet som tillåter dig att börja dina studier var du är, och hjälper dig att upptäcka dina intressen och mål. Därifrån utvecklas din studieplan.

Utbildningsresurser varierar från oberoende undersökning till fälterfarenhet. Många studier fokuserar på en viss fråga eller ett problem. Creative engagemang och integration av teori och praktik betonas. Inom en individualiserad undervisning fokus, kan arbetet omfatta studier i antirasistisk utbildning, alternativ skolgång, integrativa konster, medling, tvåspråkig utbildning, andlighet, och miljömässig hållbarhet, för att nämna några. I slutet av varje termin, i stället för betyg, du och din rådgivning fakultet skriva berättande utvärderingar som beskriver ditt arbete i en praxis autentisk bedömning.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Plainfield, Vermont
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - Seattle, Washington
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates