Ma i utbildningen: tidiga barndomen studier

Bath Spa University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ma i utbildningen: tidiga barndomen studier

Bath Spa University

MA Utbildning Early Years

Studera utbildningsfrågor på djupet, som täcker politik, praktik och utbildning teori.

Analyser politik och politik i utbildningen.

Gör det möjligt att studera pedagogiska ämnen på djupet.

Har en stark internationellt perspektiv.


Utbildning är mycket mer än att studera undervisningen. Vårt program är utformat för att få dig att ifrågasätta de antaganden som ligger under utbildningspolitik och praktik. MA i utbildningsområde erbjuder en blandning av teori och reflektion över praxis i ett internationellt sammanhang.

Kursen vänder sig till blivande lärare samt icke-lärare som letar efter en ny karriär. Om din ambition är att undervisa i en skola, då MA utbildningsområde är idealisk (även om det inte i sig en brittisk lärarexamen). De flesta av våra elever har dock inte för avsikt att undervisningen. De lockas av den akademiska karaktären av denna utmärkelse genom sin vana att göra det möjligt nytänkande om saker som verkade som sunt förnuft, och utsikterna för att förbättra akademiska färdigheter och egenskaper och tillämpa dem på utbildningsrelaterade områden.

Översikt

Du kommer att få en djup insikt i utbildningen. Vi kommer att lära dig att fråga:

 • Vad typ av lärande och undervisning i olika länder och kulturer
 • Vad förhållandet mellan utbildning och ekonomi
 • Hur utbildningen förändras eftersom det blir marknadsförs.
 • Hur utbildningssystemen hanteras.
 • Vem tar beslut om läroplanen och undervisning.
 • Hur långt regeringar går att styra utbildningen.
 • Hur långt skulle de?
 • Vilken roll professionella lärare är.
 • Vilken roll skolor och universitet kan bli i framtiden.
 • Vad roll för utbildning är i kunskapsekonomin.
 • Oavsett om utbildningen blir ett instrument för kapitalismen.

naturligtvis strukturen

Månad 1

Språk och Educational ideologi (30 poäng) + Utbildning: Ekonomi, politik och samhälle (30 hp)

Månad 2

Education Policy (15 hp) + Research Methods i Social Science (30 hp) + en annan vald modul (15 hp)

Månad 3

Avhandling (60 poäng) Du kommer att undervisas i form av föreläsningar och små gruppseminarier. Det finns också individuell handledning och goda möjligheter till förlängd diskussion med handledare. Analys av idéer genom diskussion är nyckeln till undervisning och lärande i programmet. Vissa föreläsningar och seminarier förekommer under dagen. Andra ske från sen eftermiddag.

Möjligheter

Lista över nuvarande alumner karriär

Många av våra studenter söka nya karriärvägar för pedagogisk ledning, utbildning eller i närliggande områden. Vissa vill fortsätta sin kompetens inom utbildningsområde och få en bredare och djupare syn på utbildning. Andra vill få anställning i, säg, ett museum eller galleri inställning, medan andra börjar med avsikt att ta sina studier vidare - till doktorandnivå - och söka eventuell anställning i en akademisk institution.

Antagning

En del elever ansöker om vår MA har avslutat sin utbildning i pedagogik med avsikt att skjuta upp deras inträde till yrket, medan andra gäller innan beslut fattas om att bli lärare. Vissa är redan lärare som vill utveckla sin förståelse för den roll.

Innehållet och föremålet för din första examen är öppen. En del elever har pedagogiska studier som en första examen, medan andra studerade ämnen från marinbiologi på musik eller är experter på alternativa områden. Under vissa omständigheter kan professionellt arbete inom utbildning (t.ex. utbildning i pedagogik) eller närliggande område bedömas som lämplig kredit för "tidigare lärande (APL) och en minskning av antalet poäng som krävs för att klara programmet kan förhandlas.

Vi lockar studenter från en rad olika länder - däribland Cypern, Gambia, USA, Tyskland, Indonesien, Kina, Japan och Australien - samt Storbritannien. Eleverna förväntas ha en Honours examen från en erkänd högskola i Storbritannien, även om vi accepterar ofta sökande med lämplig erfarenhet som vi anser tillräcklig och jämförbar, eller motsvarande examen från utlandet. Likvärdigheten utländska elevernas akademiska meriter bedöms av NARIC. För utländska sökande som är icke-engelska som modersmål, minst språknivå på IELTS 6,5 eller motsvarande krävs.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Bath, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Storbritannien - Bath, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan