Read the Official Description

BEHÖRIGHETSKRAV

MA Migration Studies

Programmet är öppet för alla kandidater med en bra första examen (dvs. åtminstone andra klass lägre division) i alla relevanta sociala och naturvetenskap, men de sökande kommer att krävas för att ta föreskrivna kurser beroende på deras bakgrund och tidigare studier.

M.Phil migrationsstudier

Sökande som redan har en MA i migrationsstudier eller annan närstående ämnesområde från ett annat universitet kan komma ifråga för antagning till M. Phil programmet direkt.

Kandidater som får en medelhalt på B + eller högre på MA-nivå kan övervägas för att uppgradera till ett M. Phil-program.

I M. Phil Programmet löper under ytterligare 12 månader efter magisterexamen. Utöver detta, eleverna är fria att ta valfria från andra avdelningar efter samråd med chefen för centrumet eller akademisk rådgivare för centrumet och den avdelning eller institut berörs.

Krav på Graduation

MA i Migration Studies kommer att delas ut efter att ha avslutat 12 månader av kurser och en avhandling.

Den M. Phil (Migration Studies) examen kommer att delas ut efter avslutad 2 seminarier och inlämning av en avhandling.

Eleverna kommer att krävas för att ta minst 6 poängskurser (2 valbara kurser) utöver de grundläggande kurser.

Ph.D-migrationsstudier

Den Ph.D (Migration Studies) grad är öppen för sökande med M. Phil i Migration Studies och andra discipliner. Sökande som inte uppfyller alla dessa kvalifikationer kan medges på villkor att de registrerar för grundläggande kurser på MA-nivå. Programmets löptid är tre år. Företräde kommer att ges till sökande med yrkeserfarenhet migration eller närliggande områden.

Program taught in:
Engelska

See 13 more programs offered by University of Ghana »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 - 3 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum