Ma / PhD eller ma / dmin dubbla program i studier visdom

The Wisdom School at Ubiquity University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ma / PhD eller ma / dmin dubbla program i studier visdom

The Wisdom School at Ubiquity University

studier phd visdom

Majoriteten av studerande vid Visdom School of Graduate Studies är proffs med en etablerad karriär och en eller flera akademiska examina. De har kommit till visdom eftersom de inte längre är uppfyllda med en rationell och den konventionella. Slutsatsen att de behöver djupare andliga utmaningar för att behålla drivkraften och mening i sina liv, våra studenter upptäcker snart att de kan fortsätta att växa andligen och professionellt på visdom kombinerar andlig näring med förbättrade yrkeskvalifikationer.

Visdom Skolan erbjuder studenter och arbetssökande visdom en bro från sin karriär till sin kallelse, från vad de gör för en levande vad ger dem djupaste mening och syfte för sitt liv.

optimerad Learning

Mest moderna utbildningen har tagit tristess och uppdelning till en hög konstform. Det har underlättat ointresse för miljontals människor genom att insistera på standardiserade tester och rote memorering. I huvudsak samtida utbildning kretsar kring att gå till klassen, sitter bakom skrivbord, anteckningar, memorera information regurgitating tillbaka i tester, och uttrycka sig analytiskt och sakligt i essäer och uppsatser. Vad är till stor del betonas är fakta, information och objektivitet.

Sådant lärande går stick i stäv med både de äldsta och mest moderna tolkningar av hur människor faktiskt lära. Studie efter studie har visat att vänstra hemisfäriska lärande ensam är kortsiktigt och leder till en obalanserad perspektiv och livsstil. Vänstra hjärn utbildning är konstnärligt bristfällig och moraliskt outvecklad. Djupare lärande börjar med vad som populärt kallas den "Mozart Effect", som har visat att genom att göra något så enkelt som att lägga till musik när människor ägnar sig åt vänster hjärnaktivitet, blir inlärningen mer hållbara och både kort och lång sikt minne ökar .

Optimal lärande måste innefatta rätt samt den vänstra hjärnhalvan, och ännu mer, bland annat kroppsrörelser samt intellektuellt arbete, konstnärliga uttryck och kognitiv utveckling. Detta är vad som gör utbildning sant lärande, som i latin betyder att "leda vidare." Sann lärande är det som gör det möjligt för individen att växa holistiskt, att utvecklas som en blomma.

Vår unika Pedagogy

Sedan starten 1996, som Wisdom University, har visdom skolan utvecklats kanske mest dimension pedagogik någon forskarskola vi vet. Vi kallar detta hela spektrumet transformerande lärande. Visdom School of Graduate Studies närvarande banbrytande detta genom att utveckla en visdom Global Learning Center. Som Global Learning Center kommer online kommer vi att experimentera med och utveckla "hela spektrumet transformerande lärande" som visdom School har åtagit sig.

I hjärtat av vår fulla slags lärande är våra personligen Intensives. Vid de flesta lärosäten, studenter deltar flera timmars lektioner per vecka över en fjärdedel eller en termin. Atthe Wisdom School, tar inlärning sker i Intensives som antingen en vecka lång (måndag till fredag) eller en helg (fredag ​​till söndag). Dessa intensives möjliggöra intellektuella och känslomässig närhet som är grunden för verklig inlärning. Vår erfarenhet är att när lärare och elever möts hela dagen varje dag i en vecka, särskilt i ett bostadsområde reträtt inställning är både djupare och mer personligt omvälvande inlärningen.

• Varje morgon börjar vi med 30 minuters Sacred Practice, en tid som har utformats för att införa olika gamla metoder som eleverna kan använda, modifiera och anpassa i sina egna liv. Utveckla en daglig personlig praxis är av avgörande betydelse att etablera visdom som ett sätt att leva.

• Nästa eleverna engagera sig i tre timmar seminarium om en rad intellektuellt utmanande ämnen, som vart och ett har en lista omfattande läsning. Varje student krävs för att skriva en pre-papper innan visar upp för kursen som behandlar ämnen som tagits upp av avläsningarna. En post papper efter kursen krävs också. Alla papper måste följa APA standard skriftligen.

• Efter lunch, eleverna engagera sig i tre timmar Transformational konst där en mängd olika intuitiva och konstnärliga uttryck utforskas. Kreativitet är inte en valbar vid Wisdom School. Sammanställning av seminariet och Transformational konst är axeln kring vilken allt vårt lärande kretsar. Tyngdpunkten ligger på hur Transformational Konst kan användas för att integrera och bädda in innehållet i seminariet.

• En 45 minuters Integration Session stänger dagen för att ytterligare förbättra och integrera lärande som sker både i seminariet och Transformational Art. Integration ger en helig stängning på dagen, även som Sacred Practice som öppnar den.

• För att ytterligare förstärka denna flerdimensionell lärande, är studenter som krävs för att använda vad vi kallar "subjekt / objekt syntes" i alla sina papper, upp till och med doktorsavhandlingar. Liksom konventionella institutioner, kräver vi eleverna att visa ett kommando av materialet lärt sig och visa en behärskning av avancerad nivå skrivteknik. Till skillnad från konventionella institutioner, kräver vi också att de visar ett kommando av sina inre processer i relation till innehållet. Vilka drömmar har de hade, vilka känslor har framkommit, vad kreativitet har antänts? Vi är lika intresserade av deras subjektiva resa som deras objektiva kapacitet. Denna balans av motsatser, denna integration av sinne, kropp, hjärta och psyke, är vad som leder, enligt vår erfarenhet, att "utvidgningen av själen."

Globe AS klassrummet

Förutom vårt dimension pedagogik, visdom School of Graduate Studies arbetar med världen som vårt klassrum. Vi håller våra klasser på utvalda platser runt om i USA och utomlands. Detta är en förutsättning för att vi ska kunna vara global räckvidd snarare än att bara försöka få eleverna att komma till en viss campus i ett visst land för undervisning i campus klassrum. Visdom Skolornas "världen som klassrum" kapacitet tillåter oss att ge två mycket unika och sammanhängande erbjudanden: • Vi tar våra Intensives och vår fakultet för våra studenter. Våra studenter kommer från hela USA, Kanada, Europa och Asien. Vi håller alltså våra Intensives på den västra och östra kuster USA, i Kanada, i Europa och i Asien. Européer, till exempel, kan få examen grader utan att någonsin komma till USA. I andan av en global institution, tar vi våra lärare, studenter och alumner till där undervisning kan ha den mest styrka.

• Vi ansluter heliga personer med heliga platser. Det är en sak att studera Maria från Magdala och Svarta Madonnan i ett klassrum i San Francisco eller Atlanta. Det är en helt annan sak att studera dessa teman i Frankrike i de traditionella platser med anknytning till Maria från Magdala och där några av de mest dramatiska Black Madonna platser kan hittas. Vi tror att i en globaliserad värld bör vi ta vår undervisning för eleverna och våra studenter till världen.

Vi känner inte till någon annan institution för högre utbildning som har anammat begreppet världen som klassrum med ganska intensiteten av visdoms School. Detta åtagande är en hörnsten i vilka vi är och vad vi tänker för våra studenter i en alltmer globaliserad värld.

Det är med alla ovanstående på plats att Wisdom School of Graduate Studies närmar sig utmaningen att sätta den gyllene standarden för hela spektrumet transformerande lärande. Denna strävan är inte en ny utmaning, men en utmaning som har uppstått ur den mycket framgångsrika vad vi har blivit som en global lärande gemenskap tillägnad katalysera personlig och professionell transformation inom ramen för beviljandet av akademiska examina.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - USA Online
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - USA Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan