Ma riktande

Allmänt

Programbeskrivning

MA Regi

En Masterprogrammet Director syftar till att ge studenterna praktiska aktiviteter relevanta kunskaper som undervisningen tas här av lärare som är branschfolk.

Den roll som regissören kräver ett antal uppfinningsrik, teknisk och ledning för genomförandet av filminnehåll eller innehåll för små skärmformat. Masterprogrammet chef är en mycket praktisk drifts kurs, som fördjupar kunskapen och metoder för eleverna, samtidigt som de regelbundet producera film innehåll under ledning av professionellt utbildade instruktörer och personal inom sektorn.

Det här masterprogrammet är att ge studenterna övergripande förståelse av vad som förväntas i dagens filmindustri från en mångsidig regissör, ​​börjar med hanteringen av tekniska team, genom gjutning och vägledning av aktörer att genereringen av innehållet i hans / hennes egna distinkta idéer. Eleverna utmanas och styrs för att utveckla en distinkt directorial stil genom workshops och direkt utbildning på filminspelning.

Ytterligare ämnen som behandlas omfattar liv och verk av en regissör, ​​grunderna i dramaturgi, vikten av improvisation, manus analys och -preparation, en översikt över styra teknik, distribution av manus, analys av och rollen av den kreativa laget.

Programmet består av tre faser.

fas 1

I slutet av detta avsnitt, har eleverna fått viktiga tekniska kunskaper och begreppsmässig förståelse av filminnehåll. Efter rikta Boot Camp, som täcker de viktigaste kreativa och tekniska färdigheter som bildar hörn av direktören hantverk och grunden för mer avancerade tekniker och förmåga att arbeta som regissör sin egen karaktäristiska språk följer.

fas 2

Fas II börjar med modulen Avancerade tekniker för att styra aktörer, vilket gör den studerande förtrogen med workshops om förberedelserna att styra, fördela manus, som arbetar med aktörer och improvisation med en serie av riktade metoder.

Efter studenten följer Visual Språk Cinema modul. I denna modul, eleverna fylla en filmisk interims projekt, vilket gör det möjligt för dem att personlig utveckling som filmskapare inför examensarbete. Studenter är ansvarig för planering, rotation, posten och ockupationen av den tillfälliga projekt.

Den sista modulen i fas II är direktörens Craft och kreativt samarbete, som fokuserar på rollen som chef i samarbete med den kreativa sektorn.

fas 3

Den sista fasen består av examensarbete, en egenföretagare vara utformad modul som gör varje elev arbete under ledning av en rådgivare fakulteten krävs och nödvändig olika färdigheter som du behöver som regissör, ​​för att producera kreativt filminnehåll för specifika medieplattformar, bevisa , Projekten kan ha ett antal olika format och genrer som omfattas, inklusive men inte begränsat till, a / n kort / n fiktiv långfilm, experimentell film, dokumentär, TV pilot film eller visa på nätverket.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

MetFilm School is a world-leading film, television and online media school which offers undergraduate, postgraduate and short courses in Berlin and London. MetFilm School Berlin is based at BUFA; Berl ... Läs mer

MetFilm School is a world-leading film, television and online media school which offers undergraduate, postgraduate and short courses in Berlin and London. MetFilm School Berlin is based at BUFA; Berliner Union-Film GmbH and Co Studio KG, a working studio, home to film productions since the Weimar Republic and one of the oldest film studios in Europe. Läs mindre