Ma utbildningsstudier

Allmänt

Programbeskrivning

MA utbildningsområde

MA utbildningsområde ger möjligheter för studenter att öka deras förståelse av frågor som rör ett varierat utbud av utbildningspolitik och praktik. Det ökar analytiska och färdigheter forskning och ger sociologiska och filosofiska insikter studiet av utbildningen.

Detta program ger möjligheter att delta med viktiga frågor, frågor och debatter inom utbildningsstudier. Studenter avancera sin analytiska förmåga, fördjupa sin
förståelse för pedagogik och metodik, och utveckla sin förmåga att kritiskt reflektera över yrkesutövningen.

Med utgångspunkt i olika discipliner och skolbildningar, inklusive sociologi, juridik, filosofi, politisk teori och feminism, uppmanar programmet eleverna att analysera pedagogiska erfarenheter, värderingar och praxis på ett sätt som är kreativ, noggrann och givande. Studenter undersöka politik utbildningspolitik och praxis när det gäller frågor om social rättvisa, identitet, kön, ras och undervisning i olika grupper av studenter. Syftet är att engagera eleverna med ett varierat utbud av intellektuella resurser så att de kan placera sig i pågående dialoger om utbildning som själva uppfostrande.

Moduler

Centrala moduler är:

  • The Politics of Educational Policy och praktik
  • Forskning inom utbildningsområde


Valfria moduler är:

  • Utbildning och identitet
  • Utbildning, ekologi och social rättvisa
  • Historia, Gender and Education
  • Funktionshinder och utbildning
  • Särskilda och inkluderande undervisning
  • Progressiva och alternativa former av skolgång

Lärande och undervisning

Under en kurs av föreläsningar, seminarier, workshops och handledning, studerande erbjuds möjligheter att delta i fokuserad grupparbeten, för att utvärdera bidragen från teoretiker och pedagoger att överväga fallstudier hämtade från empirisk forskning och att gräva i den rika palett av sina egna upplevelser att reflektera kritiskt över utbildningsfrågor, politik och practice.Learning och undervisning

Under en kurs av föreläsningar, seminarier, workshops och handledning, studerande erbjuds möjligheter att delta i fokuserad grupparbeten, för att utvärdera bidragen från teoretiker och pedagoger att överväga fallstudier hämtade från empirisk forskning och att gräva i den rika palett av sina egna upplevelser att reflektera kritiskt över utbildningsfrågor, politik och praxis.

Lediga

Programmet är till nytta för alla som är intresserade av att fullfölja eller avancera karriärer inom yrken som innebär vård och service. Det ger också en god grund för att genomföra en forskarutbildning grad.

Ingångskrav

Normalt en första eller andra klassens Honours examen eller yrkeserfarenhet inom området för studien.

Om engelska inte är ditt första språk: IELTS 6,5 (inklusive 6,5 i akademiskt skrivande) eller en TOEFL-resultat på 575 (pappersbaserat) eller 232 (datorbaserat) eller motsvarande.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Läs mindre