Magister av digital verksamhet

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Waikatos Master of Digital Business är unik i Nya Zeeland, eftersom det ger ett starkt fokus på digital teknik ur ett lednings perspektiv. Om du är angelägen om att bedriva en karriär som tekniskt kunnig chef, kommer det här banbrytande programmet att få dig att hålla dig uppdaterad med teorin och praktiken av e-handel och digital verksamhet.

Du får avancerade färdigheter i hur den senaste digitala tekniken revolutionerar verksamheten och förändrar hur vi interagerar med kunder och leverantörer i de flesta branscher. Till exempel är även jordbruket nu ett hot för digital innovation, eftersom geospatialdata kan koppla det vi köper från snabbköpet till specifika paddor, träd eller vinstockar.

Våra studenter får praktisk exponering för samtida företagsteknik och får nyckelhantering i ledande strategier för digital omvandling för organisationer. Du får också möjlighet att göra en praktikplats över sommaren.

I den här graden utforskar du ämnen som cloud computing, stor data, mobil databehandling, beacon teknologi, gamification, sociala medier, business intelligence, realtidsanalyser, global marknadsföring, IT-konsumtion, platsbaserade tjänster, integrering av supply chain , automatiserad logistik, e-förvaltningstjänster och virtuell lagkommunikation.

I ett samhälle som har en besatthet med allting smarta och mobila, industrier och företag som misslyckas med att hålla trit med dessa nya tekniker blir allt mer irrelevanta.

Studenter kan delta i ansikte mot ansikte på campus i Hamilton, eller välja att studera online var som helst i Nya Zeeland.

Professionell ström

Om du vill ha praktisk kunskap om digital verksamhet och förbereda dig för en professionell karriär, är den här strömmen till dig.

Det omfattar en praktikplats för industrin (8-13 veckor över sommaren) som arbetar med verkliga projekt på en organisation av ditt val, antingen i Nya Zeeland eller utomlands. Detta är utformat för att starta din karriär genom att få praktisk erfarenhet och hjälpa dig att stärka din kunskapsbas.

Du kommer också att slutföra ett tillämpat forskningsprojekt som undersöker ett problem eller möjligheter som rör digital verksamhet.

Det är möjligt att studera Professional-flödet helt online om du vill - perfekt för personer som arbetar heltid. Alla interaktioner med personal och studenter kommer att ske online.

Forskningsströmmen

Gör djupgående forskning om ett specialiserat område av digital verksamhet som du verkligen är passionerad för.

Denna ström kan vara det bästa alternativet för dig om du är intresserad av ytterligare akademisk studie, till exempel en doktorand, eller en eventuell framtida forskningskarriär. Du kommer att ta tag i den senaste forskningen och få expertis om hur digital teknik kan tillämpas i en affärssammanhang.

Waikato har ett internationellt rykte

Du kommer att studera vid Waikato Management School, en Triple Crown internationell handelshögskola ackrediterad av EQUIS, AMBA och AACSB sedan 2005. Detta är en global riktmärke för kvalitet i undervisning och forskning, uppnås genom mindre än 1% av världens handelshögskolor.

Karriärmöjligheter

 • Digital business manager
 • Business analytiker
 • Projektledare
 • Systemutvecklare
 • Websystemansvarig
 • User Experience Manager
 • Digital marknadsföring specialist
 • Produktarkitekt

Antagningskriterier

Vi uppmuntrar ansökningar från ett stort antal akademiker. Även om du inte uppfyller kriterierna nedan, prata med oss ​​för att diskutera dina alternativ, eftersom alla ansökningar kommer att övervägas från fall till fall.

För att ansöka om MDigiBus måste du ha:

 • En kandidatexamen, hedersexamen eller doktorsexamen (minst 120 poäng) inom ett relevant ämnesområde, som e-handel, företagsledning eller IT / datavetenskap.
 • I vissa fall kan du komma överens om du har relevant arbetslivserfarenhet inom IT, digital teknik eller näringsliv. eller baserat på akademisk merit. Du kan dock vara skyldig att fylla i några kvalificerande papper först.
 • Internationella studenter måste ha motsvarande examen från ett erkänt universitet och uppfylla kraven på engelska för forskarutbildning / forskarutbildning.
 • För att komma in i Professional-strömmen av MDigiBus måste du ha uppnått minst ett B-minus-medelvärde för din tidigare kvalifikation.
 • För att komma in i MDigiBus-forskningsströmmen måste du ha uppnått minst ett B-medelvärde för din tidigare kvalifikation.
 • Anmälan till programmet innebär inte automatiskt att du får tillgång till särskilda papper, och du kan behöva fylla i några förkunskapskrav först.

Engelska krav

Engelska språkkrav för internationella studenter:

 • ett totalt IELTS-poäng på minst 6,5, inklusive minst 6,0 i skrivbandet, eller
 • ett iBT (internetbaserat TOEFL) poäng på minst 90, med ett skrivresultat på minst 22 eller
 • en B-nivå eller bättre på nivå 8 i examensbeviset på akademisk engelska, eller
 • en sammanlagd poäng på C (med minst en C i skrivbandet) i grundcertifikatet på engelska för akademiska ändamål, eller
 • en PTE-akademisk övergripande poäng på minst 65, inte mindre än 58 för varje kommunikativ färdighet.
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Läs mer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Läs mindre
Hamilton , Tauranga + 1 Mer Mindre